Начало КЛЮКАРНИК Ето го и потайният мъж на Славена Вътова, който никой досега не...

Ето го и потайният мъж на Славена Вътова, който никой досега не беше виждал (снимки)

1558
Сподели

Юлиян Цолов, който се прочу като българския Вълк от Уолстрийт, прекарал 4 години зад решетките.

Финансистът стигнал до затвора, след шеметна кариера на Нюйоркската фондова борса.

 Цолов получил шеметна оферта от голяма компания още през 2003 година, за да работи с тях. Сумата била около 550 000 долара.Това дори не е пикът на кариерата на Цолов, тъй като след това е нает от американската банка „Морган Стенли“ за шеметните 4 450 000 долара на година. В началото на 2008 обаче приказката свързва и то по най-грозния начин.

Цолов е арестуван след щателно разследване за финансови злоупотреби. След 24 часа разпити властите го пускат. Той обаче се паникьосва и бяга в Испания, като сваля проследяващата си гривна, пише „Ретро“. „Това беше една от най-големи ми грешки. Инстинктът ми за самосъхранение надделя над разума. Тогава беше кризата и се търсеха изкупителни жертви.

Говореше се за 30 — 40 години затвор“, спомня си Цолов. Бягството му от закона приключва фатално. Той е арестуван в испанския курорт Марбея и е изправен пред съда. Наема топ адвоката Бенджамин Брахман, който е известен с това, че е отървал от затвора самия Майкъл Джексън, но мъжът на Вътова е оставен да лежи 4 години зад решетките.

 През 2013 година Юлиян се завръща в България и се влюбва от пръв поглед в Славена Вътова. Двамата се женят на скромна церемония през 2015 година, а днес се радват на две деца. Втората бременност на Вътова обаче бе изключително тежка и до самото раждане на Ани тя изкара само на легло.