Начало КЛЮКАРНИК Каква съблазнителка си според китайския хороскоп

Каква съблазнителка си според китайския хороскоп

484
Сподели

Китайският зодиак се различава из основи от западния, както по знаците, тъй и по определянето им, което се случва не съгласно с месеца, а съответно годината на раждане.

Ако все още не сте наясно коя е вашата китайк.ска зодия, може да я определите от таблицата, която виждате по-долу.

След като вече сте определили коя е вашата китайска зодия, може да преминете и към основната част от тази статия.

А именно – що за съблазнителки сте според него и какви са най-силните ви скрити любовни козове. Започваме поред на номерата с…

Плъх Дали ще бъдете студени като лед или пък по-парещи от бурен огън, зависи изцяло от човека срещу вас и неговото отношение. Когато получавате нужното внимание, сте склонни да се отдадете изцяло на партньора си и да задоволявате всичките му желания и нужди.

Ако обаче се почувствате наранени и предадени, избухвате с пълна сила и нищо не може да ви спре да вгорчите живота му.

Бик Вие сте независими и силни и не търпите вмешателство в личното си пространство. И именно тази ви увереност, в комбинация със завиден самоконтрол, подлудява мъжете. Понякога интелектът и привидната ви студенина дори плаши господата. Тези, които обаче са способни да оценят подобаващо личността ви, ще получат „достъп” до дълбоко скритата ви нежна и ранима същност.

Тигър Вие без съмнение сте най-непредсказуемите представители на китайския зодиак. От една страна ревностно пазите личната си свобода и по тази причина никога няма да бъдете сред жените, които кротко си стоят вкъщи и бдят над семейното огнище. Същевременно обаче у вас бушува буря от страст, емоции и авантюристичен дух, което пък гарантира на партньора ви, че никога няма да му е скучно във вашата компания.

Заек Източните вярвания повеляват, че именно вие сте най-фините и женствени представители на китайските зодиакални знаци. Притежавате завидно чувство за такт, винаги знаете как да избягвате конфликтите и да направите така, че дори и най-неприятната ситуация да приключи с щастлив край. Именно тази ви деликатност пленява господата, търсещи закрила и спокойствие.

Дракон Притежавате мощна сексуална енергия, която излъчвате абсолютно винаги и знаете как да използвате, за да постигате целите си. По тази причина сте способни да влияете на мъжете дори на подсъзнателно ниво. В същото време сте изключително всестранно развити личности с интереси и познания в коренно различни области. Затова и партньорът ви гарантирано няма да скучае във вашата компания.

Змия Подобно на „драконовите” дами, вие също сте природно дарени с изключително мощна сексуална енергия и притежавате завиден магнетизъм, пред който никой мъж не остава равнодушен. Често обаче егото ви идва малко в повече и по тази причина изисквате постоянно внимание и обожание. А когато спрете да ги получавате, просто си тръгвате, без да се занимавате с излишни обяснения от страна на партньора ви е склонно да ви извади от равновесие.

Куче Подобно на кучетата, които са известни като най-добрите приятели на хората, вие сте изключително верни на половинките си. Това се дължи на високият морал и ценностите, от които сте изтъкани. Разбира се, в замяна очаквате същото и от партньора си.

Глиган Според китайската астрология глиганът е символ на плътските удоволствия. По тази причина мъжете в живота ви трябва да се чувстват като абсолютни късметлии, защото вие сте изключително отдадени любовници и знаете как никога да не ви бъде скучно в леглото (а защо не и в банята, на кухненския плот или пък в колата). В същото време трудно допускате някого до себе си, което пък превръща „играта” в още по-сладка за господата.