Начало ВЕСТИ „Руса жена ще помогне на България да излезе от кризата“ – най-важните...

„Руса жена ще помогне на България да излезе от кризата“ – най-важните предсказания на Ванга за България:

642
Сподели

Сигурно няма човек в България, който да не знае името на баба Ванга и да не е чувал поне една история, свързана с нея, дори десетилетия след смъртта на петричката пророчица.

Истинското име на Ванга всъщност е Вангелия Пандева Гущерова , родена е в Струмица през 1911 год. и умира в София 1996 год.

Известна е като българската пророчица, Петричката врачка и много други имена. Още на 12 годишна възраст загубва зрението си, а за нейните пророчески способности се говори и до днес.

Днес решихме да ви припомним някои от думите на Ванга, касаещи България и българите, а вие сами преценете дали разпознавате в тях някои от съвременните политически фигури.

къщата на Ванга

Ето най-важните:

Според думите и ще дойдат и добри дни за нашата страна и за народите, които и помагат. България ще бъде тачена и уважавана от велики сили, ще изправи своята снага и самочувствието на хората ще се повдигне. Земята ще се отвори и ще се открие кои всъщност са българите. Българите не са чергари, а откъдето са минали са оставили държава и град. Българското писмо е едно от най-старите на планетата. България не е бедна страна. Народът ни е учен и трудолюбив, може всичко да произвежда.

Ванга казва да се гордеем, че сме българи, да не се продаваме на Америка за пари. В родината ни има много злато и един ден то ще бъде открито. Македония не е държава, а част от българските земи. Българският народ е силен, трябва да види какво се пее в песните и как са живели предците ни. Трябва да почитаме празниците си, защото те са средство за оцеляване. Планините и езерата ни са свещени, точно като онези в Индия.

Лошото е, че народът не го разбира, но ще дойде ден, когато и при нас ще идват от цял свят и ще черпят енергия. Седемте рилски езера са райско кътче, което е връзка с Космоса. Пред Нешка Робева, Ванга казва да четем Дънов, защото той казва истината. България ще се оправи, защото българите са работливи. Не бива да се караме, защото вярата и любовта са най-важни. Когато църквите се обединят, когато се върне вероучението в училищата, България ще намери своето спасение. Нужен е един Бог, единен народ и един владетел. Сини, червени и зелени трябва да се обединят, тогава страната ще се оправи.

Руса жена ще помогне на България да излезе от кризата. Страната ще се оправи, ако начело дойде добър и честен водач. Ще дойде мъж със здрава ръка, който ще каже, че е време да има ред. Ще мине време и ще се появи висок човек, пришълец, който ще бъде добър шивач и крояч. Всеки един народ си има звезда, която го зарежда с енергия, а България има не просто една звезда, а цяло съзвездие.

Нека да се надяваме, че наистина така ще стане. Поклон преде паметта на Баба Ванга – жената, посветила живота си на хората!