Начало ЗДРАВЕ Тази живителна напитка прави стомаха ни плосък и подобрява храносмилането

Тази живителна напитка прави стомаха ни плосък и подобрява храносмилането

269
Сподели

Опитайте този вкусен чай и ще получите резултати бързо и лесно!

Много често се оплакваме от умора, тежест в стомаха, сънливост и наддаване на тегло, дори и да не ядем много.

Ако чувствате сънливост, умора и дискомфорт след хранене, тогава трябва да обърнете внимание на работата на храносмилателната система.

След като ядете, тялото ви влага по-голямата част от своята енергия в храносмилането. Ако има проблеми в този процес, тогава той се опитва да спести пари чрез намаляване на други функции на тялото.

Когато не усвоявате оптимално храната, не само се чувствате уморени, но и сте по-податливи на хронични заболявания.

Особено артрит, алергии и предменструален синдром. А също се влошава настроението, концентрацията на вниманието и паметта.

Препоръчваме да използвате чай от копър, ако искате да премахнете подуването на корема, да се отървете от отоци и да активирате храносмилането.

Този билков чай ​​за подобряване на храносмилането се прави с карминативни билки, които увеличават притока на кислород в храносмилателния тракт. В резултат на това подпомага процеса на храносмилане, подобрява работата на червата и предотвратява повишеното образуване на газове.

Пийте карминативен чай след хранене, за да подпомогнете храносмилането и да изравните стомаха. Този чай е лесен за приготвяне и също така има добър вкус.

Ако добре усвоите храната, значи имате повече енергия в живота, за да правите това, което харесвате.

Рецепта за две чаши чай.

2 чаши вода

1 чаена лъжичка семена от копър

1/2 чаена лъжичка кориандър семена

чаена лъжичка зелен чай

Поставете семената и зеления чай в термос и покрийте с много гореща вода. Оставете да престои 25-30 минути, след което прецедете.

Пийте топло, а можете да подсладите и с лъжица мед.