Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в събота важен разговор, Телец, Дева...

Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в събота важен разговор, Телец, Дева и Козирог изненади

450
Сподели

Съботният ден ще дойде с нови предизвикателства за повечето зодии и то в една сфера-отношенията с близките и любими хора.

Тъй като през работните дни нямате много време един за друг, съботата е подходяща да си обърнете внимание и да се вгледате в постъпките си спрямо половинката си, за да можете да обърнете вниманието, което заслужава и не сте давали цяла седмица.

Правете комплименти и казнвайте колко много я обичате и ще ви се отвърне със същото.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще проведете интересен разговор с мъж, от когото ще научите полезни или интересни за вас неща.

Ще ви бъде приятна компанията на жена, която знае как да забавлява. Неприятностите днес ще са краткотрайни, незначителни или тяхното развитие няма да зависи от вас. Възможни са неочаквани пари или печалба.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще бъде ден, в който ще получите повече информация или съобщения. Днес може да се почувствате здравословно нестабилни или да научите за здравословен проблем на човек, когото познавате. Днес може да вземете важни решения и да планирате важни ангажименти за следвашата седмица. Изненадите ще ви объркат за кратко време, но бързо ще се ориентирате във възникналите нови обстоятелства.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота вероятно ще предпочетете да останете в дома си, да се концентрирате върху някои неизпълнени задачи през седмицата или други семейни задължения.

Като цяло този ден ще бъде благоприятен за обсъждане или разрешаване на различни професионални или бизнес дела. В събота ще имате странни преживявания, които носят важно послание за вас. През този ден някои от вас ще преживеят някакъв вид раздяла.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота всяко едно събитие би трябвало да бъде повод за размисъл върху смисъла на собствения ви живот. В личен план може да възникне конфликт свързан с битов проблем или с желанието ви да направите някаква покупка. За някой от вас този ден вещае посещение в дома на роднини, приятели или съседи. Днес основните ви събития и ангажименти ще са свързани със собственото ви семейство или с роднини.