Начало КЛЮКАРНИК Бунт срещу Жени Калканджиева! Изгониха я от…

Бунт срещу Жени Калканджиева! Изгониха я от…

357
Сподели

Преди броени дни на финала на ревюто и благотворителната си кампания #АКТИВНОДОБРО Жени Калканджиева се нахвърли с нецензурни и обидни думи към Миглена Каканашева-Мегз.

Реакцията на шестата по красота в света обаче, не бе приета никак радушно в социалните мрежи, където буквално я нападнаха заради вулгарното поведение, особено пък на събития с такова послание.

 

Постъпката на Жени Калканджиева предизвика огромно недоволство във фейсбук, но както знаем брюнетката е популярна с острите си мнения, този път обаче доста прекали.

Ситуацията за Мегз пък се оказа добре дошла, защото след финала на инициативата, инстаграма на скандалната дизайнерка прегря от коментари в нейна подкрепа.

За разлика от Жени Калканджиева, която е остро осъждана от потребителите, Каканашева поне засега се ползва с одобрението на виртуалните си познати.

В нападките към Калканджиева не пропусна да се прояви и Любомир Жечев, който познаваме от „Къртицата“, а също и покрай скандала с добавката за отслабване на Ричард Величков. Жечев е стар враг на Жени.

Припомняме, че влогърът неведнъж е докарвал до сълзи и истерия Калканджиева с изказванията ки по време на участието им в „Къртицата“.

Най-острият коментар за Жени обаче, дойде от официалните блогъри на събитието – ATIDORA, които вече пета година коментират модното събитие.

„Много ни се иска от този случай да си извадим поука и хора като Жени Калканджиева, позволяващи си да покажат такъв ярък непрофесионализъм, да не бъдат повече част от модния бизнес“, написаха те, а гръмките им думи бяха споделени и от страницата на Седмица на модата, което показва позицията и на организаторите на събитието./show.blitz.bg