Начало КЛЮКАРНИК Месечен хороскоп за октомври-На гребена на вълната на успеха ще се движат...

Месечен хороскоп за октомври-На гребена на вълната на успеха ще се движат 2 зодии, които ще бъдат щастливи

533
Сподели

Много цветен октомври се задава, обагрен в краските на есента и емоциите на нещо отминаващо, както и началото на тягостното и студено време. Той ще бъде напълно в унисон с преживяванията на различните зодии и възможностите, които имат през втория месец на есента.

Въпреки всичко ще имаме и слънчеви дни, изпълнени с нова надежда и успехи, които ще ни дадат спокойствие и сигурност преди зимата да скове в прегръдката си земята.

За няколко от зодиите успехите ще са значителни, дори най-големите за тази година, така че настроението не за всички ще бъде носталгично и в тягостно очакване на утрешния ден.

Ето какво са ни подготвили звездите в месечния хороскоп за октомври, който ще е така многоцветен откъм емоции и есенни багри, както никой месец от началото на годината не е бил. Вижте за вашата зодия, какво ви очаква през октомври:

Месечен хороскоп за октомври Овен

През октомври представителите на зодия Овен, страстно ще бъдат увлечени от своята работа. Вашите собствени идеи, ще ви вдъхновят да реализирате сложни, но печеливши проекти. Ще трябва да мобилизирате силите си още от самото начало на месеца. Но до края на този период, ще се почувствате уверени в себе си, ще осъществите плановете и ще решите проблемите.

Напълно потънали в работата, често ще пренебрегвате втората си половинка. От това отношенията в семейството, могат да ескалират. Правете отстъпки, особено по не фундаментални въпроси и ще видите как всичко ще се промени. Здравият компромис сега, ще е много важен. През този месец ви очакват много приятни срещи и празници. Често ще се събирате в кръг от близки хора и това ще ви помогне да се сближите още повече със семейството.

Любов и семейство

В началото на месеца ситуацията в личния живот, ще е напрегната. Според вас, несправедливо ще ви обвиняват в измяна. Защо? Всъщност вие добре знаете, какво е заложено на карта. Отдалечили сте се от партньора си и търсете обект за снемане на стреса настрани. Ако не спрете всички отношения с трети страни, тогава със сигурност ще загубите любимия човек.

За да се отклоните от подобни мисли, ангажирайте се тясно с възпитанието на децата. Сближете се още повече с най-малките членове на семейството, спечелете доверието им. Прекарвайте повече време с потомството си, помогнете им да решат проблемите. Така за вас, октомври може да стане месец за укрепване на семейните връзки.

Кариера и финанси

В първите дни на месеца, решението на някои приоритетни задачи ще забуксува, така че ще трябва да търсите спешно изход от тази ситуация. Странното е, че решението ще ви дойде на ум чисто интуитивно – доверете се на шестото си чувство, което през октомври няма да ви изневери. До средата на месеца ситуацията ще се балансира и отново ще се окажете на върха на успеха.

Решавайки важни бизнес въпроси, не трябва да обръщате внимание на злобните погледи и завистта на колегите си. А дори и да го направите, това само ще ви стимулира още повече, при изпълнението на плановете. Към края на октомври, най-накрая ще може да се отпуснете и намерите време за почивка. През този период, не само ще се занимавате с вашите дела, но и ще трябва да помагате на близък приятел, който ще търси вашата помощ. Ако откликнете на молбата му- това ще ви се зачете в бъдеще.

Здраве

През целия месец, ще изпитвате нервно напрежение. Семейни сблъсъци и многото работа, ще ви изкарат от равновесие. Нестабилното емоционално състояние, може да доведе до проблеми във функционирането на сърцето. Опитайте се да не се напрягате в този момент. Почивайте си възможно повече и се старайте да отпускате ситуациите, които не може да промените.

 

Месечен хороскоп за октомври Телец

Представителите на зодия Телец, ги очаква благоприятен във всяко едно отношение месец. В работата всичко ще ви се отдава, така че не се страхувайте да се заемете с най-сложните проекти. Много приятели и роднини ще се нуждаят от вашата помощ през октомври, не им отказвайте. Препоръчително е да покажете търпение и самообладание на хората около вас, в противен случай са възможни конфликти. Личният живот, ще се развива успешно.

Трудности могат да възникнат от неспособността ви, да съчетаете семейния живот и работата. Изберете кариерата и се опитайте да се справите сами, постепенно ситуацията у дома ще се нормализира. Този месец е подходящ за романтични срещи, запознанства, пътувания, учене. Може да ви хрумнат неочаквани идеи, как да подобрите финансовото си състояние.

Любов и семейство

От вас както никога, сега ще се нуждаят близките роднини. Ще трябва да ги подкрепяте, не само морално, но и финансово. В този период нищо няма да застрашава отношенията ви със семейството. Ще бъдете пълни със сила и енергия, за да ги удивите и да им поднасяте всекидневно приятни изненади. В замяна, ще получите много положителни емоции.

През октомври, най-накрая ще се почувствате щастливи. Вашата втора половинка, ще ви подкрепя по всякакъв начин, което ще ви е много необходимо особено в края на месеца, когато са възможни проблеми в работата. Да се почувствате значими, ще спомогнат и роднините. Необвързаните през октомври, може да срещнат човек, който ще ги обикне с цялото си сърце. Подходете сериозно към тази връзка, не позволявайте на партньора да се съмнява във вашите чувства.

Кариера и финанси

До края на октомври, вашата позиция на работното място ще бъде стабилна. Нещата ще се развиват успешно. В средата на месеца, много от вас които се занимават с бизнес, ще получат добри печалби, а заемащите ръководни позиции, ги очаква добър бонус. Междувременно, не разказвайте на всеки поред за вашите победи и бъдещи идеи, за да не ви завидят. Някои през този месец, ще преживеят неустоима жажда за харчене на пари. Удовлетворете вашите нужди и си купете нещо скъпо, защото го заслужавате.

Но все пак бъдете внимателни, не пилейте целия семеен бюджет, в противен случай ще се сблъскате с неприятни последици. В края на месеца за типичните представители на знака, ще бъде доста напрегнато на работа. Възможно е да си позволите да говорите неприятни неща за непознати хора, което да предизвика негативна реакция сред колегите. Ако не искате да влошите ситуацията, временно се отделете от колектива и насочете целия си ентусиазъм към изпълнение на задачите.

Здраве

Вашето психологическо състояние в началото на октомври, може да не е много стабилно. Може да изпитвате натиск от страна на шефовете и тормоз от роднини. Ще е необходимо да решавате много дела наведнъж, което ще се отрази на общото ви здравословно състояние.

 

Месечен хороскоп за октомври Близнаци

Представителите на зодия Близнаци през октомври, ги очакват куп събития: както добри, така и лоши. Бялото ще се сменя с черното, така че трябва непрекъснато да бъдете нащрек. Препоръчително е в този период, да се занимавате изключително със собствените си дела и да не се месите в живота на другите. Когато вземате решения, внимателно обмисляйте действията си, защото много от тях ще бъдат съдбоносни.

През октомври интензивно ще комуникирате с другите и ще набирате информация. Месецът е добър за работа. В личния живот всичко ще е наред през първата половина на месеца, а в останалите дни взаимното разбирателство с партньора може да намалее. Ще ви трябва много търпение и деликатност. Романтични връзки няма да ви липсват, но само тези, които се основават на общи интереси, могат да станат сериозни.

Любов и семейство

През целият месец отчаяно ще се нуждаете от любов, нежност и обич. Изведнъж ще осъзнаете, че вашият партньор не ви дава това което искате и затова ще направите отчаяна стъпка – ще потърсите връзка настрана. Няма да се наложи да търсите дълго интимни партньори, някои от колегите няма да имат нищо против да ви подарят вълна от силни емоции. Но трябва да сте предупредени, ако не се опомните, ще загубите най-ценното в живота си – втората си половинка.

Тези, които не се поддават на изкушението за афера настрана, ще могат да засилят любовните отношения със своя партньор чрез домашни забавления, съвместни посещения на кино, топли срещи с приятели. Необвързаните представители на знака, няма да имат големи успехи в любовта през октомври. Случайните запознанства, едва ли ще прераснат в сериозни отношения. Затова през този период, най-добре се фокусирайте върху други области от живота.

Кариера и финанси

Много от вас ще изпитат финансови затруднения през октомври. За да спечелите повече пари, ще трябва да работите за двама. Някои, ще успеят да намерят добра работа. В кариерата, ще може да постигнете успех само ако покажете цялата си упоритост и решителност. Това не е време за изчакване. Трябва да действате бързо и решително. Това е единственият начин да изпреварите конкурентите и да получите одобрението на шефа.

Всеки, който успешно докаже професионалната си пригодност, може да очаква парична награда до края на месеца. Такъв резултат, ще ви вдъхнови за по-нататъшни действия. Но в преследването на печалбите, не забравяйте, че все пак работите в екип. Покажете благодарност на тези хора, които са ви помогнали да постигнете целите си.

Здраве

През този период настроението ви, ще бъде много нестабилно. Главоболие и гадене, могат да бъдат причинени от раздразнителност и негативно отношение към случващото се. В тази връзка, вземете мерки за подобряване на състоянието си: медитирайте, пийте успокояващи настойки, слушайте спокойна и приятна музика.

 

Месечен хороскоп за октомври Рак

Октомври няма да е лесен за представителите на зодия Рак. От една страна ще бъдете вдъхновени от постиженията си в работата, но от друга около вас ще има много завистници. Без сами да разберете, може да се окажете в среда на клюки и интриги. Въпреки това, препоръчително е да затворите очите си и да се насладите на това, което сте постигнали в професионален план. Семейните ги чака доста спокоен и добър месец.

През този месец, може да се появи желание да се уедините и анализирате текущите събития. Опитайте се да разпределите времето си така, че да е достатъчно за общуване с близките и за размишления за живота. Това е добър месец за саморазвитие, пътуване, начало на обучение. Много от необвързаните, най-накрая могат да открият своето лично щастие. Работата може да не е толкова интересна, колкото бихте искали – приемете това философски. Сега не е време за нова.

Любов и семейство

Октомври ще премине в спокойно темпо. Ще се поглезите със семейна почивка, приятно пазаруване, пътуване сред природата. Работата по това време, няма да ви притеснява. Семейните ценности ще бъдат на преден план и заслужено. При много от вас ще се появи дете и ще се отдадете на новия член на семейството. Много от разногласията с партньора, ще останат в миналото.

През октомври, ви очакват доста радостни събития, приятни срещи със стари приятели, които не сте виждали дълго време. Ще пребивавате в приятна атмосфера и ще може напълно да избягате от работата, от която се чувствате много уморени. Необвързаните ще се запознаят с човек, който първоначално няма да им хареса. Въпреки това е препоръчително, да се вгледате в него. В края на краищата, се влюбвате не във външния вид, а в отношението. Позволете му да ви ухажва и ще разберете, че това е човекът, когото търсите.

Кариера и финанси

В работата, не всичко ще върви гладко. Колегите ще завиждат, партньорите ще ви пресират, шефовете ще оценяват всеки ваш ход. Това трудно време, ще преживеете с достойнство и скоро някои от проблемите ще изчезнат. Докато работите, опитайте се да мислите само за себе си и спрете да се притеснявате за това, какво мислят другите за вас. Втората половина на месеца, ще бъде белязана от плодотворна дейност. Достойни идеи за разширяване на бизнеса, ще дойдат в главата ви.

Най-вероятно ще искате да промените начина си на работа или да направите промени в екипа. Каквото и решение да вземете, ще бъде добро. Ако сте започнали нов обещаващ проект, тогава заемете активна позиция. Възможно е да възникнат затруднения в отношенията в колектива, може дори да се разпали конфликт. Направете всичко възможно, за да избегнете скандалите. Покажете цялата си дипломатичност и тогава ще може да изгладите острите ръбове и да съхраните достойнството си.

Здраве

Не се предвиждат сериозни здравословни проблеми през октомври. Единствено трябва да пазите слабото си гърло от простуда. За да не се разболеете, пийте много топли течности, поглезете се с плодове и здравословни продукти. Дефицитът на витамини може да елиминирате, чрез пиене на препарати, за повишаване на имунитета.

Месечен хороскоп за октомври Лъв

За представителите на зодия Лъв, октомври, няма да е най-благоприятният период. През този месец, трябва внимателно да се вгледате в хората около вас. Възможно е да идентифицирате хора, които ви излагат или се възползват от вашата доброта. По-бързо се отървете от такива личности. Междувременно, повече от всякога ще се нуждаете от подкрепата на надеждни приятели. Ако се получи разрив в семейните отношения, бъдете готови за отбрана.

През октомври във вас може внезапно да се пробуди желание да се запишете на курсове по чужди езици или да получи друго образование – чувствайте се свободни да започнете обучение. Това ще отвори нови перспективи пред вас. Но сега трябва да смирите своя характер и да бъдете мили както на работа, така и у дома. Вашата енергия ще е силна и има тенденция да изгори всички наоколо, контролирайте я и месецът ще завърши много добре.

Любов и семейство

В семейните отношения нещата няма да бъдат такива, каквито бихте искали. Ще бъдете недоволни от поведението на втората си половинка. Сблъсъци могат да възникнат при всеки повод: любимият се е прибрал по-късно, не си е вдигал телефона дълго време или мобилният му телефон е бил изключен. Ще има много подобни моменти и всеки път ще губите настроението си. Недоволството от партньора, може да прерасне в раздразнение. Децата също ще излязат извън контрол и ще създават проблеми. В крайна сметка, може да се скарате с всички членове на семейството.

Да оправите веднага отношенията няма да успеете, затова заемете позиция на изчакване. Вероятно скоро ще осъзнаете, че много неща са измислени от вас, а вашите близки не са виновни за нищо. Необвързаните, могат да бъдат завладяни от романтични чувства. Може да се впуснете във връзка, която между другото ще се провали. Възможно е силно да се разочаровате от партньора. Но не страдайте, отпуснете ситуацията. Скоро ще срещнете правилния човек, бъдете търпеливи.

Кариера и финанси

На работното място ви очакват много срещи, някой от които ще доведат до положителни резултати. Възможно е да се захванете с мащабен проект, така че направете всичко по силите си, за неговото изпълнение. За да постигнете резултати, трябва да се трудите усилено. От вас ще се изисква, да покажете цялата си компетентност по конкретните въпроси.

В процеса на работа ще получавате не само лаври, но и ще се оказвате в трудни, а понякога объркващи ситуации. Въпреки това, успешно ще се справите със задачите. В резултат на това може да спечелите добри пари и да се издигнете в очите на ръководството. В края на октомври, бъдете по-икономични, в противен случай няма да можете да избегнете финансовата криза. Опитайте се да преодолеете желанието си, за скъпи покупки или почивка. Сега за отдих, както и за луксозни вещи, си струва да забравите.

Здраве

Старите болежки ще напомнят за себе си, през целия месец. Възможно е да бъдете измъчвани от главоболие, болки в ставите. Използвайте само специализирано лечение, забравете за народните методи, в противен случай ще влошите ситуацията. Не бъдете мързеливи и преминете пълен преглед, за да установите, накрая, причината за обострянето на хроничните заболявания. Възможни са и алергични реакции.

 

Месечен хороскоп за октомври Дева

През целият месец представителите на зодия Дева, ще мислят от къде да вземат пари. Ще трябва да се захващате с всякаква работа, само за да върнете дълговете и да подобрите финансовото си положение. През втората половина на месеца, ще имате желание да се обогатите духовно. Ще се появят по-висши планове, които ще доведат до самореализация. Необвързаните ги очаква повратен момент в живота, най-накрая могат да открият втората си половинка.

През октомври вашите приятели и познати, ще изискват вашето внимание. Но не трябва да отделяте твърде много време за безсмислени разговори. Тактично, но уверено прекъсвайте дългите и тъжни оплаквания на приятели за непокорни деца, ревниви съпрузи и несправедливи шефове. Такива разговори, ще доведат само до загуба на енергия и неприятни усещания. Не позволявайте на песимистичното настроение да ви завладее.

Любов и семейство

Необвързаните, ги чакат ярки промени на личния фронт. Възможно е да срещнете човек, който да стане ваш партньор в живота. Проявете цялото си обаяние, за да привлечете неговият интерес. Бъдете инициативни и не се страхувайте от нови взаимоотношения. В края на краищата, ще се освободите от игото на предишни разочарования и ще се разтворите напълно в новия роман. Семейните, ще почувстват застой в семейния живот и ще поискат да направят радикални промени, за да получат нови впечатления и емоции. Добре е, ако имате възможност да отидете на екскурзия със семейството си.

Изградете с партньора си нови планове, захванете се с общ бизнес – това ще помогне да се сближите с вашия любим човек, който се е отчуждил от вас. Много от представителите на вашият знак, ще станат родители през октомври. Това събитие ще обедини семейството. А грижите за новия член, ще повиши вашата жизненост и боен дух. А това от своя страна, ще се отрази на вашата работоспособност.

Кариера и финанси

През октомври, са възможни финансови проблеми. Очаквайте сериозни разходи и повечето от тях няма да бъдат обосновани. Затова спрете да харчите наляво и надясно пари, в противен случай ще затънете в още повече дългове. И между другото, вече имате достатъчно и затова „затегнете колана по-здраво“ и започнете строг режим на икономии. През втората половина на октомври, ще сте по-активни. Въпросите на работа ще решавате по-продуктивно, отколкото преди.

Ще успеете да завършите всички дела до крайния срок и най-накрая ще може малко да се отпуснете. До края на месеца, финансовата ситуация ще се стабилизира. Но се опитайте, да не се хвалите с постиженията си. Хората около вас, може да реагират неадекватно. Дръжте се скромно, но с достойнство, не изпъквайте без нужда. Не отказвайте помощ, на по-малко успешните колеги.

Здраве

През октомври, трябва да обърнете внимание на имунната си система. Откажете се от нездравословната храна, яжте по-често но на малки порции – това ще нормализира работата на червата. За укрепване на сърцето ще помогне ходенето, плуването и дихателните упражнения. Да се заредите с положителна енергия, ще помогне общуването с близките роднини и децата.

 

Месечен хороскоп за октомври Везни

През целият месец представителите на зодия Везни, ще усещат ръката на съдбата. Във всички дела, ще успеете. Близките хора ще ви подкрепят и оказват всякаква помощ. В забързаното ежедневие, много от вас ще поискат да преосмислят жизнените си ценности. Ще искате да останете поне за малко, насаме с мислите си. Мнозина най-накрая ще дадат приоритет на семейството и няма да загубят. Личният живот няма да ви позволи да се отегчите, но все пак, са възможни и конфликти с партньора. Опитайте се да изгладите ситуацията, в крайна сметка тя ще се разреши от само себе си.

През октомври, ще бъдете изпълнени с енергия, която трябва да насочите в конструктивна посока, в противен случай няма да може да избегнете конфликтните ситуации. Месецът е благоприятен за напредък в кариерата, не се колебайте да покажете талантите и амбициите си. Сега е моментът да се възползвате от шанса и да се опитате в нов проект.

Любов и семейство

В семейството през октомври, ще цари идилия. Малките битови проблеми, ще решите бързо и заедно. Вашият партньор ще демонстрира своята любов към вас, а вие на свой ред ще благодарите на съдбата, че ви е свързала с такъв добър човек. Тези, които имат деца, ще прекарват по-голямата част от времето си в обучение на по-младото поколение. Трудностите с тийнейджърите, ще бъдат решени бързо и лесно. Ще успеете да спечелите тяхното доверие и одобрение и това ще ви направи изключително щастливи.

Необвързаните имат всички шансове, да променят положението си. Но трябва да се избавите от една ваша лоша черта, понякога плашите хората с мрачното си настроение. Препоръчително е да се усмихвате повече, в отговор и съдбата ще ви се усмихне и ще ви подари запознанство с чаровен човек. Подгответе се предварително за това събитие: променете външния вид, обновете гардероба си, използвайте услугите на гримьор.

Кариера и финанси

В началото на октомври вашата кариера, ще се развива много добре. Ще ви бъде предложен обещаващ проект, който ще изисква всичките ви знания и умения. Още в началото, изяснете правата и задълженията си, за да не се сблъскате с неприятности в бъдеще. През целият месец, ще работите много и ще сте удовлетворени от усилията си. Успехът в такава важна работа, ще добави във вас целенасоченост и решителност.

Изпитвайки въодушевление, ще искате да се захванете със свой собствен бизнес. Препоръчително е да не отлагате момента и да започнете начинанието възможно най-скоро. Вашата идея ще бъде приета от хората положително и много скоро малкия бизнес, ще започне да носи добри доходи. Това също е благоприятно време за парични инвестиции и големи покупки. Може да бъдете помолени за заем. Не си струва да отказвате, защото ще ви върнат парите, дълго преди изтичането на срока.

Здраве

Във физически план няма да изпитате дискомфорт. Тялото ви, ще работи като часовник. Въпреки натоварения работен график, ще имате време да поспите и ще се чувствате въодушевени. Няма да имате време да се отегчите или изпитате пристъпи на есенна депресия, защото ще сте напълно потопени в управлението на бизнеса.

 

Месечен хороскоп за октомври Скорпион

Октомври за представителите на зодия Скорпион, ще бъде напрегнат на всички фронтове, което е добре дошло, за импулсивните представители на този знак. Този период, ще изисква от вас да участвате изцяло в работния процес. Но не се потапяйте напълно в него, намерете време и за любимия човек, той се нуждае от вас. Сега също е благоприятен момент да изразите своите претенции към шефовете – ще бъдете чути. В крайна сметка всичко ще завърши добре – както у дома, така и на работното място.

През октомври, ще бъдете изпълнени с доброта. Ще искате да правите добри дела и да носите радост на хората около вас. Подобно излъчване, ще помогне да се запознаете с много добри хора, които ще са ви полезни в бъдеще. Междувременно много от вас, ще изпитат нужда да останат сами. Няколко уединени вечери, ще ви помогнат да се справите с мислите си и да възстановите жизнената енергия, която сте пропиляли през последните месеци.

Любов и семейство

През целият месец, ще усещате надеждното рамо на любимия човек. Семейството ще ви подкрепя по всякакъв начин, докато градите кариера. На свой ред вие ще оцените доброжелателността и саможертвата на членовете на семейството, които мълчаливо ще приемат натовареността ви в работата. Затова пък, ще бъдат много щастливи, когато донесете у дома солидна премия и ги изпратите на дългоочаквано пътуване.

В края на месеца, ви очаква дългоочаквана ваканция. Мнозина ще заминат на почивка, а необвързаните могат да срещнат човек, с когото да завържат роман. И дори тази връзка, да не продължи дълго, този човек завинаги ще остане в паметта ви. Някой от вас, могат да решат да включат любимият в общ бизнес. Може да разчитате напълно на половинката си, тя ще положи всички усилия да издигне вашият бизнес на ново ниво.

Кариера и финанси

Първата половина на месеца, ще бъде много ползотворна. По това време ще проведете редица важни преговори, които ще бъдат увенчани с успех. Вашите дипломатични умения, ще доведат до нови обещаващи проекти не само на местно ниво, но и в чужбина. Творческите личности ще усетят невероятно вдъхновение, което ще ги подтикне към покоряване на нови висоти.

През октомври, ще почувствате властта в своите ръце. От една страна, това чувство ще ви помогне да организирате компетентно управлението на голям брой служители, от друга – това може да доведе до проблеми в семейството. Ето защо, не бъркайте понятията „работа“ и „дом“. Завръщайки се у дома, махнете маската на началника, иначе няма да избегнете скандали.

Здраве

През октомври вероятността за травми и наранявания, ще е висока. Дори боравенето с домакински уреди, може да доведе до по-сериозни контузии. По това време, е по-добре да изоставите екстремните спортове.

 

Месечен хороскоп за октомври Стрелец

През октомври, ще се нуждаете от помощта на роднините. Очаква се влошаване на материалното състояние и ще е необходимо да работите усилено, за да получите премия и накрая да стабилизирате паричната ситуация. В последните дни на месеца се посветете на почивка и възстановяване на загубената енергия. Не се притеснявайте за работата, която ще трябва да напуснете за кратко време – вашите колеги ще дойдат на помощ и ще свършат част от вашите задължения.

Възможно е през октомври, да се наложи да вземете съдбоносно решение. Сега ще бъдете подкрепени от съдбата, рискувайте и ще спечелите. В любовната сфера се предвижда хармония и щастие. Необвързаните, ще трябва да сменят местоположението си поне за няколко дни. Има шанс на новото място да се влюбите, а след това да се ожените. При това удачно и за цял живот.

Любов и семейство

Семейните представители на знака, през октомври нищо не ги заплашва. Не се очакват нито семейни кавги, нито недоволство от членовете на семейството, нито дори дребни кавги. Очаква ви пълно спокойствие в отношенията. Партньорът, ще ви разбира перфектно и вие от своя страна ще го обграждате с грижа и обич. А какво по-хубаво, когато партньорите се доверяват един на друг. Сега ще разбирате колко е важно, да поддържате близост с любимия човек, защото от хармонията в семейството, ще зависи вашето спокойствие.

Кариера и финанси

През октомври, ви очаква финансова нестабилност. С изненада ще откриете, че харчите повече, отколкото печелите. Такава екстравагантност, ще ви докара до заем. Въпреки това, по въпроса за финансите, роднините или най-добрите приятели ще ви се притекат на помощ. В работата всичко ще се развива отлично. Ще успеете да решите и най-трудните задачи и да се справите с куп сложни проблеми.

Вашето социално положение, ще се укрепи за сметка на професионалния успех. И това в бъдеще, ще повлияе на финансовото Ви състояние. Препоръчително е да проявявате такт и гъвкавост, при общуването с важни хора. Не е нужно да пристъпвате своите принципи, но безкомпромисни също не трябва да бъдете. Научете се да отстъпвате и правите компромиси.

Здраве

Това, което наистина може да създаде проблеми през октомври, е здравето. Дори в свободното си време ще се чувствате претоварени, крехки, болни. Да разберете причината за състоянието си, ще помогне само задълбоченото изследване. Обърнете се към терапевт, тъй като това е възможно да бъде такова заболяване, което да може да бъде излекувано само чрез правилно избрано лечение. Междувременно, ще се нуждаете от повече почивка, сън и разходки.

 

Месечен хороскоп за октомври Козирог

През октомври за представителите на зодия Козирог, ще има една важна тема – работата и кариера. Стремейки се към върха на кариерата, не забравяйте, че успехът идва само при тези, които щателно изпълняват и най-незначителните задачи. Този месец е препоръчително да обърнете внимание на дребните неща и да не изпускате от поглед нищо. Доверявайте се, но и проверявайте вашите приятели. Бъдете предпазливи, с непознати хора.

Любов и семейство

Октомври е добро време за общуване с роднини и приятели. Излизайте по-често от дома, присъствайте на концерти и изложби, измислете си хоби. Доброто ви настроение, ще зарази всички членове на семейството. Прекарвайте с децата си колкото е възможно повече време и ще бъдете изненадани да откриете, че те са най-добрите ви мотиватори.

В отношенията с партньора, показвайте повече нежност. Да, по природа романтичното поведение не ви е особено характерно, но ако направите усилие над себе си, ще разберете колко е страхотно да раздавате емоции. Вашият партньор, ще ви бъде благодарен за това. Краят на месеца посветете на подобряване на дома и проблемите на семейството. Ако от дълго време не сте обновявали мебелите, както и стаите в жилището, тогава се заемете с ремонт.

Кариера и финанси

През първата половина на месеца, ще работите усилено. Ще прекарате това забързано време в безкрайни разговори с партньори, разработване на бизнес стратегии. Бъдете благодарни на колегите си, без които не бихте могли да постигнете такива висоти. Не се намесвайте в колективните конфликти и не говорете надменно с онези, които са ви помагали при предаването на безкрайните доклади.

Здраве

През октомври, може да се оплаквате от главоболие, възпаления, заболявания на горните дихателни пътища. Пренебрегването на вашето здраве, както и на лечението, може да доведе до влошаване на ситуацията. Не си поставяйте сами диагноза, обърнете се към специалисти.

 

Месечен хороскоп за октомври Водолей

От финансова гледна точка, този месец ще е добър за представителите на зодия Водолей, така че спокойно може да вземете дългосрочен заем, както и да си купите нещо, което отдавна желаете. Възможен е напредък в кариерата, ще имате късмет и всички проблеми ще бъдат решени възможно най-бързо. След средата на месеца, е време да направите равносметка и да планирате бъдещите си перспективи.

Любов и семейство

Тези, който отдавна имат семейство и деца, ще бъдат в чудесно настроение. Децата ще са послушни, половинката ще ви обича и вярва. Какво друго ви трябва, да се почувствате щастливи. В средата на месеца се очаква, да чуете добри новини. Може би скоро ще станете родители или баба (дядо). Предвкусвайки важното събитие, ще останете в тонус за дълго време и ще зареждате с оптимизъм цялото си семейство.

На необвързаните октомври обещава красив роман. И между другото, всичко ще бъде много бурно и страстно. Без каквито и да е вълнения или съмнения, решавайте всички възникнали проблеми. Особено психологически. И не бързайте, да се разкривате веднага на партньора си. Колкото по-мълчаливи и загадъчни бъдете, толкова по-добре ще се развива вашата зараждаща се връзка.

Кариера и финанси

Вашата просперираща позиция, най-накрая ще ви развърже ръцете – сега ще може да си купите всичко, което отдавна желаете. През последния месец сте работили усилено, затова заслужавате тези разходи. Особено ще върви на тези, който имат собствен бизнес. В сделките, ще се покажете в най-добрата си светлина. Всяка инвестиция ще носи дивиденти. Точността и последователността в работата, ще доведат до неоспорима победа.

Здраве

Избягвайте дългите пътувания през октомври, особено ако трябва да шофирате. Месецът е травматично опасен. Може да се порежете, дори на ръба на лист хартия. Бъдете внимателни при работа с огън, остри предмети, електричество. Погрижете се за тялото си, ако напоследък сте започнали да трупате излишни килограми. Преразгледайте диетата си.

 

Месечен хороскоп за октомври Риби

Представителите на зодия Риби, ги очаква един доста спокоен месец. Повечето време, ще прекарвате заобиколени от роднини и приятели. Работата, поне в първите дни на месеца, ще остане на заден план. На първо място, ще бъде емоционалният компонент на вашата същност. Повече от всякога, ще искате да пожертвате кариерата, заради душевното си спокойствие и хармонията с всички членове на семейството.

Към средата на месеца старо хоби, може да донесе печалба, което ще добави вдъхновение и оптимизъм. Възможно е да поемете риск и да внедрите в живота си нещо, което преди това ви е изглеждало безумно. Сега всичко ще е различно, така че не се страхувайте да се издигнете, за да постигнете успех. Някой приятели могат да плетат интриги зад вашият гръб, внимателно се вгледайте в обкръжението си. Това може да не позволи, да реализирате таланта си изцяло.

Любов и семейство

В личен план, не се очакват промени. Необвързаните представители на знака, ще се задоволят с компанията на приятели, а запознанствата с представители на противоположния пол, ще останат на заден план. Някой от роднините, ще се нуждае от вашата помощ, не им отказвайте подкрепа – това ще ви се зачете в бъдеще. Радостни моменти очакват тези, които наскоро са започнали любовна връзка. Отношенията с избраника, ще бъдат хармонични и чувствени.

Семейните ще прекарат този месец спокойно. Сериозни спорове с втората половинка, не се очакват. Културните събития и пътуването със семейството, ще помогнат да върнете романтиката в отношенията. Към средата на месеца, някой ще искат за малко, да си починат от семейните ангажименти и да се позабавляват. Не се отказвайте от желанията си, защото го заслужавате. Въпреки това, не е препоръчително да прекалявате, в противен случай са възможни кавги с партньора.

Кариера и финанси

През октомври ви очаква нестабилно положение, по отношение на финансите. Но това ще се случи не само заради вашата непрактичност или небрежност. По-голямата част от парите, които печелите, ще отидат за разрешаване на семейни проблеми. До края на месеца, семейният бюджет, ще е почти на нула, ще трябва да започнете да спестявате. Въпреки че, ако ви върнат дълговете, ще може лесно да се справите с кредити и други заеми.

Междувременно, ще се появяват нови обещаващи проекти. Кариеристите ще се възползват от тази възможност и ще спечелят печеливш бизнес, заобикаляйки сериозни конкуренти. Извличайки максимално приходи, особено от местата, където може да спечелите пари, ще стабилизирате положението. До края на месеца, успешно ще завършите всички текущи дела и ще може да разчитате на голям бонус.

Здраве

През октомври, по-често излизайте сред природата, разхождайте се в парка или дори правете упражнения на чист въздух. На вас реално не ви стига кислород, оттам и главоболие, безсъние и есенна депресия. Полезно е да слушате спокойна музика преди лягане, както и да взимате вана с ароматни соли. Ако нервите създават проблем, ограничете общуването с негативни личности