Начало КЛЮКАРНИК Николета се окъпа в лукс за рождения ден – скъпоценни камъни, скандална...

Николета се окъпа в лукс за рождения ден – скъпоценни камъни, скандална визия и дрешки за 50 бона! (Снимки):

245
Сподели

Вчера родната плеймейтка Николета Лозанова навърши 32 години, а столичното заведение Bedroom premium club бе напълно преобразен в приказно ледено кралство от седеф, сапфири и диаманти послучай важния си гост.

Умопомрачителното парти неслучайно се състоя в най-луксозния нощен клуб в София. Събитието се превърна в основна тема на разговори и коментари за българското светско общество поради своя мащаб и размах.

Всъщност малцина са родните звезди, които могат да си позволят толкова скъпо и класно парти за своя рожден ден.

Ето и ексклузивни детайли от вечерта, за която всички говорят.

Ни Ло

Гостите на тайното парти получават своите покани по крайно необичаен начин – под формата на сладкиш с надпис „Kiss me on my birthday. Eat and keep the secret“. Самата Николета настоява никой от гостите да не разкрива предварително за събитието. Списъкът с поканени е точно 77. Каква е символиката на тази цифра обаче остава тайна.

курабийки

Не е тайна обаче, че за вечерта са поръчани над 100 литра луксозно френско шампанско, което е било основният акцент на събитието. Кетърингът е прецизно селектиран с изискани гурме деликатеси, повечето от които с любимия на Николета бял трюфел „Алба“.

„Моето 31 вече е в миналото, а най-доброто в бъдещето ми тепърва предстои. Благодаря за живота, който имам, на хората до мен и за хилядите пожелания, които получих” – с този пост плеймейтката отбеляза събитието във Фейсбук.

А визията на Николета бе меко казано скандална – прозрачна, отрупана с камъни рокля от своя моден гуру Филип Плейн. Дрехата е била гвоздеят в ревюто на дизайнера от колекцията му за 2020г. и е уникат – произведена в една единствена бройка, писа ПИК.

Николета рокля

Тортата е истинско произведение на изкуството, която е висока над метър и тежи 15.400 кг. За нейната изработка са били нужни над 12 часа, а в основата си съдържа вариации на скъпоценни камъни.

Николета торта

Сред гостите на Николета са Жени Калканджиева, Мартин Карбовски, Андреа, Христо Сираков, Ванко 1, Тита, Папи Ханс и Златка Димитрова с официалната си половинка Кирил Танев.

Николета и Андреа

По време на вечерта Николета сменя три тоалета от Haute Couture 2020 колекцията на любимия си дизайнер Филип Плейн.