Начало ЗДРАВЕ Защо трябва да ядете банани всяка вечер и то точно по този...

Защо трябва да ядете банани всяка вечер и то точно по този начин

469
Сподели

Ето защо трябва всяка веечр да си я правим. Достатъчно е да заври всичко, да се охлади и да се прецеди. А резултатът е невероятен!

Вкусът на напитката е доста специфичен, но бързо можете да свикнете с него. Освен това, предвид факта, че това лекарство може да възстанови организма само за няколко дни !

 

Пийте действие

Основната съставка на инфузията –  бананите  – е богата на калий, магнезий и фосфор. Калият укрепва фибрите на всички мускули , включително и най-важните, в сърцето. Фосфорът помага за усвояването на въглехидратите. Между другото, можете дори да вземете узрели банани – ефектът от напитката няма да отслабне

Канелата помага в борбата с болестите на Алцхаймер и Паркинсон , множествена склероза и менингит, както и стерилитета и високите нива на захар. Основното е да изберете канела в пръчици, а не на прах.

Как да си я приготвим

Вода – 200 мл

Банани – 2 бр.

Канела – 2 бр.

Потопете канелата в студена вода, сварете. Нарежете бананите на кръгчета, прехвърлете ги в тенджера с вода и отново кипнете.

Оставете да се охлади и прецедете. Пийте час преди лягане.

Ако пиете това лекарство през следващата седмица, ще забравите за проблемите със съня и храносмилането, ще подобрите паметта и ще повишите хемоглобина. И тази напитка е незаменима в есенно-зимния период- укрепва имунната система .

 

Източник: За жената