Начало КЛЮКАРНИК На тати момичето: Дъщерята на Анелия е одрала кожата на баща си,...

На тати момичето: Дъщерята на Анелия е одрала кожата на баща си, Коко Динев. Вижте ги заедно (Снимки):

205
Сподели

Връзката между баща и дъщеря е нещо специално – неслучайно дори зрялата жена винаги си остава „на тати момичето“, нищо, че отдавна вече не е на 5.

Точно такава явно е връзката между Ивон Динева , дъщерята на певицата Анелия, и баща ѝ,  Коко Динев .

Тя реши да му направи специална изненада за рождения му ден . Тийнейджърката Ивон пусна селфи с него за празничния повод, в което го нарича „най-добрия татко на света“.

Не е ясно дали снимката е от самата вечер, но Коко Динев изглежда повече от щастлив в компанията на щерка си, която всички определят като негово копие.

Ивон Динева и Коко Динев

Със сигурност Ивон е била част от специалния ден на своя баща, който от своя страна също никога не изпуска рождения ден на дъщеря си и винаги я обсипва с много подаръци.

Анелия също я обсипва с внимание и изпълнява всяка нейна прищявка.

В края на 2019 година Ивон стана на 16 години, а мечтата й е да се занимава с медицина. Освен, че може да пее много добре, съвсем скоро тя се похвали и с друг свой талант – рисуването.

Ивон Динева

Сред най-честите въпроси, отправени от последователите на дъщерята на Коко и Анелия, е дали тя има корекции на устните си. Нейният отговор е категоричен: Нямам нищо изкуствено по себе си.

 

Източник: trafficnews.bg