Начало КЛЮКАРНИК Принц Уилям поиска нова титла за Кейт – ще направи ли кралицата...

Принц Уилям поиска нова титла за Кейт – ще направи ли кралицата изключение като за Даяна? (Снимки)

638
Сподели

Принц Уилям и Кейт Мидълтън безспорно са сред най-любимите двойки на цял свят. Те бързо се превърнаха и в най-популярните членове на кралското семейство в Instagram, където милиони ги следват и харесват.

Ето че британският престолонаследник засвидетелства публично привързаността и уважението към съпругата си, като изиска нова титла за херцогинята на Кембридж . Уилям иска Кейт Мидълтън да носи титлата “ принцеса „, също като майка му Даяна.

Наследникът на трона смята, че съпругата му е заслужила най-високата чест за приноса си за благополучието на британската монархия, според ibtimes.com.

Уилям и Кейт

Обърнете внимание, че според британския закон титлата принцеса се придобива по рождение. Днес принцеси са Анна, Юджийн, Беатрис и четиригодишната дъщеря на Кейт и Уилям – Шарлот. Майката на Уилям също беше принцеса, но това беше изключение от правилото.

принцеса Даяна

В бъдеще най-големият внук на кралица Елизабет II може да наследи трона и да стане крал, а съпругата му Кейт Мидълтън – кралица, но дотогава „принцеса Кейт“ би звучало добре, нали?

 

Източник: За жената