Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за периода от 17 до 23 февруари-БЛИЗНАЦИ Добри възможности, КОЗИРОГ...

Седмичен хороскоп за периода от 17 до 23 февруари-БЛИЗНАЦИ Добри възможности, КОЗИРОГ Изразителни възможности

190
Сподели

Дните от седмицата ще са натоварени за Овните, а за Телците ще е добре да работят в екип с останалите.

Близнаците  разполагат със стабилни възможности, а Раците да действат открито. Лъвовете разгръщат възможностите си през деловия период, а за Девите дните са достатъчно сполучливи.

За Везните е характерно засилено напрежение, а стабилността на Скорпионите е горе долу добре. Стрелците ще действат усилено, а Козирозите ще са напълно успешни.

Влиянието върху Водолеите е променливо, а Рибите да повишат продуктовността си.

ОВЕН

Напрегнат етап

Следвайте естественият ход на събитията и не губете търпението си. Седмичният етап носи доста напрежение, но и сполука при реализацията на вашите материални и други ангажименти. Процесът на реализация и осъществяване на намеренията ще се движи, което е валидно за представителите на почти всички Зодиакални знаци.

Петък бележи началото на много активен период. Уикендът и понеделникът ще се движат успешно, а следващите три дни, макар и сполучливи преминават в условията на явни затруднения.

 

ТЕЛЕЦ

Работете в съдружие

Неудачите ви свършват и с философски поглед ще се обърнете към несправедливостите в живота. Голяма част от Телците ще действат хитро и агресивно в деловите среди, което безспорно ще е неприемливо от деловите им опоненти и безусловно ще им създаде проблеми. Работата в съдружие с някого ще ви предостави достатъчно благодатни възможности за реализация на целите.  Петък и събота са чудесни. В събота ще отстранявате текущи проблеми, а през следващите дни до края на седмичният етап успехът ще продължи да ви придружава.

 

БЛИЗНАЦИ

Добри възможности

Периодът ще бъде силен за вас, макар и не лек. Работата ще ангажира вниманието ви повече от предвиденото, но отговорностите ви задължават. Предстоящият седмичен етап предоставя добри възможности на Близнаците за реализация на личните и деловите цели, но приканва всички от зодията да насочат усилията си към укрепване на позициите си в деловия сектор. Много засилена е нервността ви, а това води до нетърпение, прибързване и съответно до грешки. Петък и уикендът ще са твърде успешни. Активността ви ще продължи в съшия дух и през следващите делнични дни.

 

РАК

Успявате чрез честност

Засилените ви контакти ще допринасят по-лесно да влизате в съдружия и да започвате общи проекти. Преобладаващата част от представителите на Рак ще действат хитро и ще демонстрират противоборство във взаимоотношенията ви с околните, което едва ли ще укрепи позициите ви. Последните са достатъчно стабилни, тъй че не е необходимо да рискувате. Активизирайте присъствието си в обществото. Петък и уикендът ще ви зарадват със сполука. В понеделник и вторник играйте честно! Сряда и четвъртък са благополучни и ще ви радват със сполука.

 

ЛЪВ

Разгръщане на възможностите

И през следващите дни ще продължите да следвате задачите си, имащи отношение към професионалните ви проекти. Лъвовете навлизат в благоприятен етап за реализация на лични цели и за парични печалби. Чрез сключване на делово партньорство ще стабилизирате позициите си в професионалната и обществената сфери. Определено може да се прогнозира, че започва едногодишен, ярко плодотворен етап, който ще ви стабилизира. Силен петък, напрегната събота и плодотворна неделя. Понеделник ще е труден, а вторник е неприятен. Сряда и четвъртък са успешни.

 

ДЕВА

Успешен период

Задачите, с които ще се ангажирате ще се развиват пропорционално на усилията, вложени в тях. При вас ситуацията не е по-различна от действащата за Лъвовете. Вие сте по-нервни, поради по-остри взаимоотношения с околните, на като ниво на реализация в деловата сфера и в личен план сполуката е уеднаквена. Много сполучливи ще са контактите в обществените среди. Блестят с нови възможности. В петък и събота се пазете от противниците си. Неделя е благоприятна, а понеделник е тежък. Сряда и четвъртък са напълно успешни и благоприятни.

 

ВЕЗНИ

Повишено напрежение

Постигнатото през седмицата ще повдигне духа ви и с нови сили ще се посветите на всичко онова, което ви предизвиква да сте в час с новостите. Напоследък засиленото напрежение и повишената нервност се оказват с постоянно присъствие във всекидневието на мнозина от Везните. Причините са различни, но най-значими и общи за родените в знака са тези от делово естество. Тук следва да насочите цялата си положителна енергия и да отстраните проблемите. Силната ви нервност от петък ще обхване и почивните дни. Понеделник и вторник са печеливши, но и напрегнати. Сряда и четвъртък са хубави.

 

СКОРПИОН

Понижена стабилност

Привлечени сте от нечии печеливши идеи и няма да пожалите себе си за постигане на общите цели. Периодът или по-точно два дни от седемдневието се оказват доста напрегнати и неудобни за Скорпионите. Нивото на личната ви стабилност е понижено, което е и истинското причина за неудобствата ви. Иначе като шанс и възможности за материална реализация няма да възникнат проблеми. Петък е чудесен, а събота и неделя носят проблеми и неудобства. Понеделник и вторник ще са успешни, но ще са и трудни. Сряда и четвъртък са благоприятни.

 

СТРЕЛЕЦ

Енергична изразност

Съществува проблем, който ви тревожи и смущава. Служебните задачи ще се осуетяват и придвижват по-бавно, ако той не стане приоритетен за вас. Седемдневието определено говори за материален успех и реализация на база кокуретноспособност. Действате ли мощно и с пълните си възможности, сполуката няма да се отдалечи от вас. По принцип Стрелците имат многопосочни интереси и често тази склонност е причина за прехвърляне на внимание от едно място на друго. Добри петък, събота и неделя и мъчителни понеделник и вторник.  Сряда и четвъртък ще са доста успешни и плодотворни.

 

КОЗИРОГ

Изразителни възможности

Вдъхновени от някой или нещо, поставени в благоприятни условия и защото просто сте вие, но ще пристъпите към активни действия в изпълнение на намеренията си. Стабилността до която са достигнали преставителите на Козирог е ненарушена на настоящия етап, а предстоящата седмица ще е тържество на изразителните ви възможности.  На делово ниво предстои да осъществите взаимоизгодни контакти, които без особена трудност биха се превърнали в плодотворно сътрудничество или бизнес съюз. Като изключим нервния и твърде неудобен петък, уикендът и следващите делнични дни ще са силно продуктивни и благодатни.

 

ВОДОЛЕЙ

Двойнствено влияние

С чиста съвест и морал ще ви бъде по-лесно да получите онова, към което се стремите. Две ярки и същевременно противоположни тенденции дават яснота за развитието на Водолеите през дните на новия седемдневен период. Едната е благоприятна и безспорно определя успешна делова реализация, парични печалби и засилени контакти в бизнеса, а другата е неблагоприятна и носи проблеми и затруднения. Петък и уикендът ще са трудни и напрегнати. Понеделник, вторник и сряда ви носят сполука, а четвъртък отново ви носи проблеми.

 

РИБИ

Действайте внимателно

Благоприятна тенденция в посока на повишаване благосъстоянието ви и подобряване на отношенията с интимният ви партньор. Предстоящият период е важен като развитие за Рибите, но е предупреждение да не се заигравате със Съдбата. Афинитетът към такъв вид забавления е валиден за мнозина от зодията, но може да ви скрои лоша шега. В мометна при вас има голямо раздвижване и събитията се движат с висока скорост. Петък и  почивните дни ще са нервни и напрегнати. Понеделник е благоприятен, а през следващите три дни напрежението ви отново ще се повиши чувствително.

 

Източник: За жената