Начало КЛЮКАРНИК Сладко отмъщение: Мегз извади кирливите ризи на Рончев и го натири публично...

Сладко отмъщение: Мегз извади кирливите ризи на Рончев и го натири публично (Снимки):

555
Сподели

Нова година – ново начало. Или поне на тази стъпка се е решила една от най-мразените и обичани едновременно светски личности у нас – дизайнерката  Миглена Каканашева -Мегз.

Миналата година бе доста бурна емоционално за нея, след като любимият ѝ, бизнесмена  Румен Рончев , отърва на косъм затвора.

След това двамата засвидетелстваха публично любовта си, а Мегз се потопи в работа. Но ето че не всичко е било толкова розово, колкото изглеждаше.

В началото на годината Мегз изтри всичките си снимки Рончев. След като профилът й в Инстаграм и Фейсбук преливаше от кадри с нейния любим, сега няма дори един останал.

Toзи пиперлив факт бе забелязан от последователите на пловдивската дизайнерка, които веднага я затрупаха с въпроси относно евентуалната раздяла между двамата .

До момента Мегз не желае да коментира случващото се, но по всичко личи, че навярно освен от социалните мрежи, тя е зачеркнала транспортния бос и от живота си.

Мегз изтри снимките си с Рончев

Предвид лудата любов, която те имаха и показваха ежедневно, феновете на Каканашева са много любопитни да разберат каква е причината, довела до приключването на връзката им.

Мегз не ги кара да гадаят дълго и реши сама да разкрие истината.

Дизайнерката се изповяда в социалните мрежи за края на връзката си с Румен Рончев. Раздялата дошла през декември, а дизайкато доказателство МЕГЗ показа и чат между двамата, от който става пределно ясно, че двамата не са си били верни и между тях има и други. Припомняме, че според публикации пловдивчанинът отново искал да се събере с жена си, която му била простила изневярата, пише Hotnews.bg.

„За да няма допълнителни писаници и нужда от обяснения по темата. И за да мога след време отново да публикувам за любов – без да се налага да пояснявам.С Румен се разделихме през Декември. Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми.

Стана още по-зле. Причината е несъответствие в моралните ни възгледи за живота. И най-вече несъответствие на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но с тях ще напиша книга. Това е последният ни разговор от преди седмица, сутринта, след като официално напуснах и общия ни бизнес.

Мегз и Рончев чат

Двамата вече нямаме общо и това как ще продължи той с живота си или бившите ни общи фирми вече не е моя тежка отговорност. Ако мога да кажа нещо, което все пак да бъде урок за някой по-разумен от нас… то е…Колко много глупости може да направи човек от любов .. не е истина. Преживях огромно щастие, огромна болка, надежда, отчаяние, разруха. Не съжалявам дори и за най-тежките сълзи и уроци от първата ми любов, въпреки, че тя за малко не ме уби. Но в един момент човек трябва да осъзнае, че носи отговорност за други хора и да постъпи разумно и честно спрямо тях и себе си. Последната година ме промени необратимо. За съжаление тя не успя да промени “мъжа ми”. Трябваше да взема много тежко решение и вярвам, че постъпих правилно. Това е”, обясни Мегз.

Румен Рончев често е бил забелязван в компанията на други дами, някои, от които свързани с бизнеса му. Междувременно Мегз е съсредоточила силите си върху собствено риалити предаване, посветено на борбата с насилието срещу жени.

Рончев, пък от своя страна също не скучае! В града под тепетата се носят слухове, че друга дама е пленила сърцето му.

 

Източник: trafficnews.bg