Начало КЛЮКАРНИК Фики Стораро с нова визия заради Капките. Няма да го познаете (снимка)

Фики Стораро с нова визия заради Капките. Няма да го познаете (снимка)

102
Сподели

Фики е неразпознаваем без брадата си, но заради участието си в реалито се наложи да си я премахне Певецът взе революционното решение, след като продуцентите на формата му наложиха да се обръсне.

В шоуто правилата са железни и няма място за отстъпления – музикантът не може да има окосмяване по лицето, тъй като ще влиза в различни образи, включително и на жени.

Подобно на Фики с 30-годишния си мустак се прости и Милко Калайджиев.

Певецът трябваше да се откаже от култовия си аксесоар, колкото и да му беше трудно. Фики се похвали сам с промяната, а фенките му доста се изненадаха да го видят без емблематичните му мустаци и катинарче, пише „България днес“. „Без брада – за първи път от десет години.

Предизвиквам всеки, който като мен винаги си е казвал, че не може без брада, да се обръсне точно сега”, написа Фики на почитателите си в мрежата. Изпълнителят може и да преживя загубата на брадата, но е силно притеснен, как ще се справи с текстовете на английски.

Известно е, че чуждите езици не са му силна страна, а преди години опитът му да запише песен на езика на Шекспир стана повод за всенародно веселие. Въпреки че музикантът е пял на откриването на Олимпийските и Параолимпийските игри в Лондон през 2012-та, английският определено не му е сила.

 Песента му „Is This Love”, която му донесе вълна от подигравки, защото я изпя като „Издислав”, се превърна и в тотален хит в мрежата. Мускулестият певец обаче реши да остане над нещата и прие шегите по свой адрес, като дори сам се избъзика с чуждоезиковите си умения.

Но сега е сериозно притеснен от предстоящите задачи и вярва, че продуцентите няма да пропуснат възможност да му възложат задача на английски език, за да вдигнат рейтинга до висините.

 

Източник: За жената