Начало ЗДРАВЕ Най-силното естествено противораково лекарство

Най-силното естествено противораково лекарство

124
Сподели

Тази естествена рецепта се препоръчва при бактериални и вирусни възпаления , при алергични проблеми специално сезонни, като средство за укрепване на имунната система и накрая като блестяща съставка за предотвратяване на ракови заболявания .

Въпреки всичко, изброеното горе може би ви звучи претенциозно, ако се спрем на ново научно изследване и основите на съставките ви станат ясни,  ще разберете, защо златната смес е наистина толкова мощна. Преди всичко тук са две супер мощни съставки- мед и куркума.

Медът с години назад е известен като едно от най-добрите естествени средства, а също може да се каже и за куркурмата, само че това се отнася за района на Азия, особено Китай и Индия, където куркумата е основна съставка в голяма част от народната медицина.

Потвърждение на този народен опит дошло наскоро с множество научни изследвания, публикувани в най-добрите изследователски центрове в света.

Куркума и мед като основни съставки на златната смес а и отделно в друга съставка действат противовъзпалително, антибактериално и антиканцерогенно . За разлика от химическите лекарства, които често имат множество вредни странични ефекти тази смес представлява идеална комбинация, която няма странични ефекти, като същевременно съдейства за чревната флора и подобрява храносмилането.

За това естествено лекарство е необходимо:

-100 грама натурален пчелен мед

-1 пълна супена лъжица куркума

-щипка черен пипер

-2 супени лъжици натурален ябълков оцет

-лъжичка ситно нарязана лимонова кора

Начин на приготвяне:

Смесете куркумата, черния пипер и ябълковия оцет, добре разбъркайте. Добавете лимоновата кора и накрая меда. Разбърквайте докато всички съставки не се съединят напълно. Сместа задължително съхранявайте в стъклен съд с капак в хладилник.

Ако не сте сигурни, че имате чист, непръскан лимон тогава кората му почистете с ябълков оцет или използвайте само лимонов сок вместо кора. Пиперът в сместа се добавя като значително би ускорил абсорбцията на куркумата е доказано научно и практически.

Начин на употреба:

-За противораково действие, укрепване на имунитета, общо оздравяване, и срещу сезонни алергии е необходимо да се приема по една супена лъжица всеки ден най-добре сутрин.

-Ако чувствате, че получавате настинка, грип или друга инфекция (бели дробове, гърлото, и др.

с повишена температура) е необходимо да използвате половин чаена лъжичка на всеки час първите два дни от болестта, и след това половин чаена лъжичка на всеки два часа на третия и четвъртия ден , и накрая половин чаена лъжичка три пъти на ден за оставащия период от болестта докато симптомите напълно не спрат.

Много е важно да се използва това лекарство правилния начин. Необходимо е сместа да я поставите в устата си, и да изчакате сама да се разтопи без изплакване на устата. След това изчакайте няколко минути преди да пиете каквато е да е течност. Няма да сбъркате, ако използвате сместа и като намажете върху хляб за закуска или ако я добавите в чай, при условие че е хладък.

 

Източник: За жената