Начало КЛЮКАРНИК Заплашиха Андреа с побой след разкритията за любовницата на Кубрат (Снимки)

Заплашиха Андреа с побой след разкритията за любовницата на Кубрат (Снимки)

375
Сподели

След скандалните разкрития на певицата Андреа за изневерите на бившата ѝ половинка, Кубрат Пулев , името Розали Петрова обиколи социалните мрежи и всички си задаваха въпроса: коя е мистериозната дама, оплетена в любовен триъгълник с Кобрата и Андреа?

Естествено, случката си имаше продължение, което самата наранена бивша побърза да сподели в социалните мрежи. Оказа се, че Андреа е била сплашвана от Розали Петрова,

за която в началото на седмицата разкри, че е участвала в сделка за покупко-продажба на имот заедно с вече бившия й приятел Кубрат Пулев и по думите на самата фолкпевица е имала интимни отношения с боксьора.

Това съобщи пред ПИК самата Андреа . Както е известно, миналия уикенд тя сензационно разкри, че Кобрата е имал потаен живот, а собственото й разследване установило, че спортистът е придобил имот в центъра на София заедно с мистериозната Розали.

За нейното съществуване Андреа никога не е подозирала, както и не е наясно със сделките на Пулев. В телефонен разговор между двете жени, Андреа е получила заплаха. „Заплаши ме с побой заради публикацията ми“, заяви Андреа, като помоли да не бъде разпитвана за повече подробности. Самият Пулев май ще се окаже заплетен в имотни врътки.

Тъй като Розали Петрова е била страна и в друг подобен триъгълник, преди да омае Кобрата. Преди много години 30-годишната собственичка на агенция за недвижими имоти „Родекс Естейт“ е имала отношения с Ненчо Драгиев – един от съсобствениците на столичния търговски център „Галакси“. Това е видно от официална информация, която е на разположение в Търговския регистър.

С днешна дата обаче Драгиев не е измежду живите, тъй като през есента на 2016 г. загива в катастрофа с мотор. Според мълвата отношенията на дружката на Пулев с бизнесмена не са били само професионални, но и лични, въпреки че той е бил семеен с жена и дете. Също като настоящия случай с Кобрата, и Драгиев са били оплетени в покупко-продажба на различни имоти чрез фирмата им „Родекс инвест“.

порутена къща

Покрай разкритието на Андреа, името на въпросната госпожа Петрова изплува от документ за покупко-продажба на имот в столицата, като в сделката, сключена в началото на декември миналата година, заедно с нея участва като купувач и самият Пулев. Къщата на ул. „Братя Миладинови“ 65 обаче се оказа стара и порутена. Затова едва ли Кобрата е възнамерявал да живее в нея с въпросната Розали. Запознати преполагат, че предвид апетитното разположение на имота, боксьорът е бил омаян от дружката си да участва в сделката като инвеститор. Подозрение обаче буди фактът, че само два месеца по-късно чрез фирмата си „Родекс Естейт“ Петрова е започнала да търси нов собственик на къщата за бартерна замяна. Затова близките на Пулев са притеснени, че без да подозира, е бил въвлечен в имотни схеми.

Преди дни пък в профила на Андреа се появи изненадваща снимка, на която певицата е с насинена устна, сякаш след побой, а до снимката бе поставен надпис „Извинявай, че казах истината“. Дали се касае за действително посегателство над нея или е поредната ѝ интернет-провокация, така и не стана ясно, защото въпросната снимка изчезна след броени минути.

Андреа синини

 

Източник: ПИК