Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Телец, Дева и Козирог във вторник благоприятни тендеции, Близнаци, Везни...

Ако сте Телец, Дева и Козирог във вторник благоприятни тендеции, Близнаци, Везни и Водолей благоприятен ден

145
Сподели

Отличен ден за укрепване на основите от обществен характер. Именно така можем най-точно да определим този вторник.

Денят обещава много, на всеки който стремглаво се бори за реализацията си!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес избягвайте напрежението и неприятните за вас хора. Ще възникне интересна възможност за допълнителен доход или временен ангажимент предимно чрез работа.

Днес отделете време за да се срещнете или разговаряте с интересни за вас хора. Преди всичко мислите и плановете ви днес ще са свързани с материалните неща в живота ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще ви се наложи да бъдете търпеливи с проблемите или хапливите коментари на някой около вас. Във вторник ще възникнат интересни ситуации или разговори на работното ви място.

Това ще бъде един благоприятен ден развитие на домашните ви дела. Изпозлвайте благоприятните тендеции за покупки или подобрения в дома, в който живеете или в имот, който притежавате.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, вторник ще бъде сериозен и отговорен ден за професионалните ви ангажименти и задължения. Днес ще можете да постигнете много стига да сте добре организирани. Това ще бъде благоприятен ден за търсене на нова работа. Изненадите днес в живота ви по някакъв начин ще бъдат свързани с хора родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник избягвайте влиянието на ваши приятели или съседи в домашните ви дела. Възможно е техните намерения да са искрени и добронамерени, но последствията от техните действия да бъдат негативни за вас. Този ден ще бъде благоприятен за пътуване, предимно по семейни причини. Вторник ще бъде интересен ден за образованието или кариерата ви, където могат да възникнат неочаквани ситуации.

 

Източник: За жената