Начало КЛЮКАРНИК Предричат блестящо бъдеще на осиновената дъщеря на Анджелина и Брад – вижте...

Предричат блестящо бъдеще на осиновената дъщеря на Анджелина и Брад – вижте красивата пораснала Захара Джоли-Пит (Снимки)

275
Сподели

Холивудската актриса  Анджелина Джоли  може да се похвали не само със заслуги в областта на киното, но и с почетното звание посланик на добра воля към ООН.

Притежателката на голямо и добро сърце редовно посещава държави от третия свят с хуманитарни мисии, а за посещенията плаща от собствения си джоб.

При едно от тези пътувания Анджелина среща бебе с големи очи, което мигом очарова американската актриса. Без да мисли два пъти, известната красавица решава да осинови момичето.

Анджелина Джоли Захара

Това се случва през 2005 г., когато Анджелина Джоли и Брад Пит посещават сиропиталище в Етиопия. 6-месечното бебе, страдащо от недохранване и дехидратация, се отличава от другите сираци.

Големите му кафяви очи, пронизващи сърцето, не оставят двойка безразлична. Момичето е осиновено, наричат я  Захара , което на суахили означава „цвете“.

малката Захара

Захара Джоли Пит малка

Малкото „цвете“ бързо расте и се развива под топлите лъчи на родителската любов. Мъничето има не само любящи родители, но и по-голям брат, Мадокс, който е осиновен три години по-рано от Джоли и Пит в Камбоджа.

А скоро се появява и първородната дъщеря на двойката – бебето Шайло. Оттогава насетне Захара влиза в ролята на по-голямата сестра.

Захара и Шайло Пит

Но известната двойка не спира дотук. Семейството бързо нараства с нови попълнения: през 2007 г.

двойката осиновява тригодишният Пакс от Виетнам, а през 2008 г. Анджелина ражда близнаци – сина си Нокс и дъщеря си Вивиен. Захара с голямо удоволствие участва в отглеждането на децата.

Анджелина и Брад близнаци

Анджелина и Брад деца

Сега „цветето“ е узряло и красиво. Между другото, 15-годишната Захара не рекламира личния си живот в социалните мрежи и не обявява публично успехите си. Затова малко хора знаят, че красавицата от няколко години озвучава анимации , а също така се опитва да се занимава и с актьорско майсторство .

Анджелина и Захара

Младата дама мечтае за кариерата на модел и много фенове я сравняват с Риана и Наоми Кембъл. Според запознати, Брад Пит е категорично против подобно начинание. За да се доближи до света на модата и красотата, девойката се пробва като дизайнер на бижута и влага всичките си приходи от продажби в благотворителната организация House of Ruth Shelters, която помага на семейства с ниски доходи.

Анджелина със Захара

Въпреки крехката си възраст, Захара не се страхува да опита себе си в нови посоки. Надяваме се, че нейната съкровена мечта скоро ще се сбъдне, а грижовните родители ще обичат и подкрепят „цветето“ във всички бъдещи начинания.

Захара Джоли-Пит с майка си

Захара Пит красива

 

Източник: За жената