Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Рак, Скорпион и Риби в събота ще бъде един емоционален...

Ако сте Рак, Скорпион и Риби в събота ще бъде един емоционален ден, Близнаци, Везни и Водолей благоприятен ден за финансови дела

123
Сподели

Сравнително приятна събота се очертава за повечето представители на зодиака. Не се притеснявайте от неочаквани трудности или други внезапни промени около вас.

Всичко ще върви по пъроначално начертания план и очаквана нагласа!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще се ангажирате с разговори или виртуални срещи с хора, с които имате общи интереси или са ващи роднини. В събота е възможно да излезете извън дома си или да пътувате с цел среща или събиране по приятен повод.

Новина свързана с човек, когото познавате ще бъде повод за неочаквани емоции. Хората Овен да се пазят от измама или невярна (фалшива) информация. Родените под знака на Лъв Ще имат интересни преживявания с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. За хората Стрелец ще бъде важна дипломатичната и позитивна комуникация с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес не избързвайте да давате оценка на събития, които ще преживеете днес. В събота ще има с какво да се зарадвате в дома си. Днес избягвайте хитри или лицемерни хора, както и вие бъдете коректни и отговорни в отношенията си. Хората Телец да се пазят от загуба или кражба, независимо дали е вещ, информация, пари или приятел. Родените под знака на Дева ще имат интересен личен живот и неочаквани преживявания. За Козирозите днеят носи разговори или събития свързани с пари – всекиму според заслугите.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще се ангажирате със задачи, които ще можете да реализирате до края на деня. Събота ще бъде благоприятен ден за финансови дела, за планиране на бъдещи разходи или за допълнителна работа, от която ще очаквате някакъв доход. Притеснения или здравословни проблеми днес могат да възникнат около ваши роднини. Хората Близнаци ще са паивни днес и ще са склонни да изчакват развитието на събитията. За Везни денят носи любов, много чувственост, сантименталност и романтика. Хората Водолей ще имат ден изпълнен със срещи и разговори.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, събота ще бъде един емоционален ден, в който ще искате да свършите много задачи. Има опасност обаче да разпилявате вниманието и енергията си в незначителни неща. Това може да бъде един благоприятен ден за любов, за духовни практики, интересни разговори със знаещи хора. Днес не занемарявайте домашните си ангажименти свързани с домакинска работа, дребни ремонти и др. Хората Рак ще са нетърпеливи, което лесно ще предизвиква противоречия и конфликти. За Скорпион събота носи повече домашни ангажименти и по-малко свободно време за удоволствия. Риби ще трябва да проведат сериозен разговор за бъдещето си и да вземат трудно решение, което отлагат от доста време.

 

Източник: За жената