Начало ВЕСТИ Младоженка взриви мрежата с булчинската си рокля! (СНИМКА)

Младоженка взриви мрежата с булчинската си рокля! (СНИМКА)

229
Сподели

Сватбеният ден е един от най-значимите моменти в живота на всяка жена. Младоженка и бъдещият й съпруг, че и роднините им, дават мило и драго всичко да е перфектно – от менюто, до мястото на веселието чак до най-малкия детайл.

Безспорно най-важният акцент от една сватба е облеклото на младоженката. Булчинската рокля кара всеки да „Ах“-не щом младоженката.

Е, понякога обаче това изумление не е защото булката е красива, а точно обратното – пълен потрес.

Точно когато интернет потребителите си мислеха, че са видели целия разврат и кич на света се появи снимка на една безумно разпищолена булка. Тя бе толкова разголена, че най-интимните й части бяха на показ.

Младоженката бе „облякла“ прозрачна тюлена пола, под която дупето й бе изцяло на показ. Не само това – горната част на роклята й също бе доста оскъдна.

„Що за излагация?“; „Сякаш е на фотосесия от порно филм, а не е на собствената й сватба“; „Господи, прибери си вересиите!“; „И някой мъж е решил да се венчае за тази безсрамна развартница?“; „Леле, как не я било срам да се появи пред всичките й роднини и близки на мъжа й в този вид“ – това са малка част от коментарите, които интернет потребителите написаха под скандалната снимка на разголената булка.

Вие какво мислите за избора й на булчинска рокля? Споделете в коментарите! / jenata.blitz.bg