Начало КЛЮКАРНИК Диагностика с Таро-Разберете дали имате магия или ви тормозят зли очи и...

Диагностика с Таро-Разберете дали имате магия или ви тормозят зли очи и какво да направите

54
Сподели

Когато човек е в беда, той се чувства загубен и слаб. За това може да са виновни злото око или друга негативност. Таро картите ще ви кажа дали има външен ефект върху вас или не.

Мнозина смятат, че провалите, здравословните проблеми, кавгите с близки са свързани с външно негативно влияние.

Отрицателната намеса може да дойде не само от недоброжелатели, но и от близката среда. Самите хора може да не разберат, че са внесли негативност на друг човек.

Днес картите Таро ще ви кажат дали трябва да се притеснявате за магическите ефекти отвън или да се успокоите и да не се разстройвате напразно.

Погледнете изображението по-долу и изберете една карта. Опитайте се да изключите мозъкаси и да слушате интуицията. Не мислете дълго време, първият импулс, като правило, е най-правилният.

Така че, нека отворим картите.

Карта 1

Често се опитват да ви навредят, но този негатив не достига целта си, защото имате добра защита. Имате много ярка, интересна енергия, дори можете да кажете, че е „вкусна и сочна“, така че хората, съзнателно или не, ви завиждат и изпращат отрицателни вълни.

Изглеждаш красиво, обличаш се добре, живееш в просперитет и не всички хора могат спокойно да приемат щастието и успеха на другите. Може би дори веднъж са ви казвали, че сте обект на зло око и се опитвате да се предпазите от това.

Карта 2

Картата казва, че в момента, в който се опитвате да се отървете от нещо, нещо друго ви връхлита. Зли очи, магия или нещо друго няма върху вас, тук въпросът е друг. Най-вероятно не можете да пуснете миналото. И от това имате усещането, че стоите в блато.

Измъчвате се от същата тази застояла енергия. Може би имате проблемни отношения, които развалят живота ви или в близкото минало е имало много болезнено разпадане. Във всеки случай е време да се откажете от тези преживявания и тогава животът отново ще заблести с ярки цветове.

Карта 3

Не, вие също нямате негативност, сега сте спокойни. Но изглежда, че е имало време, когато сте били обект на зли очи или дори са ви нареждали. Например, вие сте били женени, а един от роднините на съпруга не е искал да ви вижда до него и е насочвал някакъв негатив към вас. Поради това дори бихте могли да получите развод.

Разбира се, тази ситуация не е типична за всички, тя е само пример. Във всеки случай сте запознати с усещанията, когато други хора, използвайки магията и езотериката, се опитват да ви навредят. Сега имате мощна защита, така че не се притеснявайте.

Карта 4

Няма отрицание за вас по простата причина, че имате толкова мощен собствен и животински характер, че вие ​​самите сте в състояние да обезличите всеки. Сякаш сте в броня, което не ви позволява да „посегнете“ към отрицателното въздействие.

Най-вероятно обичате вода и това е много хубаво, защото когато се миете или къпете в езерце, водата измива негативното. Правиш всичко правилно, защото ти помага да почистиш и да отрежеш всичко ненужно.

 

Източник: За жената