Начало КЛЮКАРНИК Дара Екимова с пореден голям успех, изуми дори… (СНИМКИ)

Дара Екимова с пореден голям успех, изуми дори… (СНИМКИ)

58
Сподели

Дара Екимова върви осъзнато към върха и всяка нейна крачка е пропита с мъдрост и дисциплина. Потвържденията за това са много, а най-новото е „Apology“ – поредният бомбастичен хит,

който младата певица извади заедно с Искрен Тончев-Искрата. Освен това обаче, тя изненада много и с друг свой голям успех!

Наскоро Дара изкара повече от успешно шофьорския си курс и скоро ще прави първите си стъпки зад волана, но вече с книжка в джоба.

Младата певица неведнъж е споделяла досега, че за нея шофирането е много отговорен процес, към който трябва да се подхожда внимателно и с много мисъл.

Въпреки крехката си възраст Дара вече е разбрала, че колкото по-дисциплинирана е не само в работата си, а и изобщо, толкова по-пълноценна ще се чувства накрая.

„Искрата създаде музиката, а заедно написахме текста. Винаги, когато работим заедно, изпипваме всеки детайл, защото искаме текстът да не е клише, а да е смислен и в него да има послание. Записахме демото и трябваше да започнем да мислим върху визуалната реализация.

Любопитното е, че два дни преди дата на снимките не знаехме къде ще снимаме. Влюбихме се в локацията, на която заснехме Apology, а в самия ден на снимките, докато екипът подготвяше поредната сцена, Искрен откри едно разкошно пиано, на което изсвири интрото“, споделя дъщерята на Ива Екимова наскоро пред „Монитор“.

И за да е картинката пълна, освен нов хит и успешно положен шофьорски изпит, Дара се справи и с всички изпити в училище, като между 4 и 26 юни е взела цели 13 изпита. Както се казва – бъдещето е пред нея, а за него чаровната изпълнителка вече има план – иска й се да учи психология, но все още не е решила окончателно каква специалност точно ще си избере./ show.blitz.bg