Начало КЛЮКАРНИК 3-те зодии, които не остаряват! За тях времето е спряло и изглеждат...

3-те зодии, които не остаряват! За тях времето е спряло и изглеждат в пъти по- добре от наборите си

303
Сподели

Отминаващата младост плаши много хора. Някой неистово си записват часове при козметика, някой ходи на фитнес, а някой изцяло ревизира диетата и дневния си режим. Всички искаме да отложим стареенето за по-късно.

В същото време астролозите уверяват, че скоростта на стареене зависи не само от подръжката, спорта или правилното хранене. Според експерти някои зодии стареят по-бавно от други.

На нас в редакцията ни стана много интересно как може да се обясни такъв модел.

За кого изглежда, че времето се забавя? Кои са тези късметлии? Кой успява да изненада своите връстници (и не само) с цъфтящ вид година след година? Нека се запознаем с тези зодии.

 

Козирози

Тези, които успяват да запазят оптимизмът си през годините, са Козирози. Изглежда представителите на тази зодия винаги са пълни със сила и енергия. Дори всъщност да обичат да мързелуват много сутрин.

Въпреки че другите ги смятат за силни, упорити и решителни, в действителност Козирозите са много по-съпричастни и емоционални. Дори е странно, че постоянните притеснения не влияят на външния им вид

Често в млада възраст Козирозите са склонни към самота и самозаблуда, те често водят усамотен живот. Но към 30-годишна възраст обикновено разцъфтяват, започват да живеят пълноценно, излъчват самочувствие. С годините те придобиват добър вкус, който им позволява да изглеждат прелестно дори на почтена възраст.

Стрелец

Стрелецът обича да се забавлява и да пътува. Това става за тях източник, от който те черпят сила и младост. Те могат да бъдат порицани за невнимание, лекомислие и детинство, могат да бъдат наречени възрастни деца, но това няма да им се отрази по никакъв начин.

Обикновено лицето на Стрелец е покрито с бръчки само от усмивки. И дори на възраст представителят на тази зодия запазва добро настроение.

 

Скорпиони

Тези загадъчни хора понякога се наричат ​​зли или коварни заради общата завист. В края на краищата Скорпионите дори не остаряват толкова забележимо, както се случва с други знаци на зодиака. Това е неприятно за мнозина.

Факт е, че Скорпионът не е много чувствителен и рядко показва истинските си емоции. В резултат на това няма толкова много бръчки по лицето му дори в напреднала възраст . И ако срещнете такъв човек след няколко десетилетия, можете да бъдете много изненадани.

Ето такава „млада“ компания ви трябва от тези три зодии. Както можете да видите, способността на някои хора да отложат срещата със старостта се обяснява с отношението им към света и самите тях. Следователно заключенията на астролозите не изглеждат толкова изненадващи. В края на краищата ние самите наскоро казахме какъв начин на живот ще помогне да се забави наближаването на старостта .

 

Източник: За жената