Начало КЛЮКАРНИК Ирина Тенчева изплака: Преживях аборт и се наложи да преглъщам обиди!

Ирина Тенчева изплака: Преживях аборт и се наложи да преглъщам обиди!

1052
Сподели

Ирина Тенчева, която е втората жена на продуцента и тв водещ Иван Христов, проплака и за първи път реши да разкрие за преживян аборт, който оставя траен отпечатък в живота й.

Зад успеха, усмивката, поведението на всеки от нас има истории. Много често неразказани. Наскоро Ирина харесала една кампания, кочто насочва вниманието ни именно върху трудните моменти в живота, които сме преодоляли, но които не сме споделили.

Преди да роди първото си дете, загубила една много желана бременност. „След подобна загуба всяка млада жена, мечтала за дете се замисля и си задава въпроса – ами ако аз никога… Беше ми тежко, паник атаки, чакане, физическо възстановяване…

Събрах се и продължих напред. Впоследствие родих 3 деца и 3 пъти преодолях огромния си страх, че отново нещо може да стане“, откровена е Ирина.

„Винаги може нещо да стане и винаги можем да намерим още сили в себе си да продължим.“ – това казвам днес на жените, с които се срещам по време на сбирки в подкрепа на раждаемостта и борбата с репродуктивни проблеми“, категорична е половинката на Иван.

Това не е единствената кошмарна история, която Ирина до този момент е пазила далеч от медийното пространство и само малка част от приятелския й кръг са запознати с преживяното.

Когато е на около две годинки й поставят ваксина, но организмът й прави реакция и вдига температура. „Оказва се, че са се увредили очите ми. Носих очила почти до 6 клас, като във всяко училище, нов клас и компания се налагаше да преглъщам обиди и да се доказвам. Научих се да отстоявам себе си и качествата си, независимо от външния си вид,а също да обичам и виждам вътрешната красота на хората, които срещам“, спомня си Тенчева. /show.blitz.bg