Начало КЛЮКАРНИК 9 растения, които обричат дома на богатство, любов и просперитет:

9 растения, които обричат дома на богатство, любов и просперитет:

4
Сподели

Сигурно ви се е случвало, стъпвайки в нечий дом, да усещате как ви обзема спокойствие и да ви се иска да останете там вечно. Да, енергията на дома е нещо, което до голяма степен се определя от растенията, които избираме да засадим там.

Съществуват растения, които са сякаш магнит за доброто , късмета и богатството, а на хората, които ги отглеждат, сякаш им се случват само хубави работи.

Днес ви представяме списък с 9 растения , които обричат дома и притежателите му на богатство, любов и просперитет :

кестени в плик

Кестен

Това дърво може да донесе успех на бизнеса ви и икономически просперитет на вашето семейство.

Бамбук

В много страни се смята, че това растение притежава астрално влияние, което му дава възможност да привлича към себе си положителната енергия и благополучието.

Орхидея

Освен че правят околната среда по-здрава, заради способността си да отделят кислород през цялата нощ, орхидеите дават усещане за спокойствие.

лавандула поле

Лавандула

Ботаниците уверяват, че ако поставите малки цветчета от лавандула в калъфката на възглавницата,  освежаващият й аромат ще ви осигури приятна почивка и здравословен сън!

Невен

Това цвете има много преимущества.

Смята се за растение, което привлича късмета и положителните вълни. Босилек

Босилекът също е способен да привлече пари и благоденствие. Има хора, които го използват за изпълнение на определени ритуали за привличане на благополучие. Освен това босилекът отблъсква отрицателната енергия и привлича успеха.

цъфтящ жасмин

Жасмин

Това цвете притежава странен магнетизъм, който привлича любовта. Маслото му действа като афродизиак.

Орлови нокти

Това растение притежава способности да изостря интуицията и помага за взимането на правилни решения. То винаги успява да привлече парите и просперитета.

Лайка

Лайката притежава много лечебни свойства, но и способността да привлича пари. Замисляли ли сте се някога защо последователността на усилията ви не носи плод? Може би лошите вибрации или завистта ви оказват влияние? В този случай ще ви помогнете лайката!

 

Източник: Блиц