Начало КЛЮКАРНИК Горещото лято на Зара от Big Brother-Снимки от ваканцията на касавицата

Горещото лято на Зара от Big Brother-Снимки от ваканцията на касавицата

269
Сподели

Есента се носи из въздуха… Буквално! От няколко дни насам синоптиците от малкия екран не спират да предупреждават, че сутрин градусите у нас падат до нулата, а на места дори и под нея.

И докато в България лятото е вече само спомен, в Бахрейн то продължава с пълна сила. Тропичният климат на островната държава целогодишно осигурява на жителите ѝ топли дни, а в момента там минималните температури са 25 °C.

Доказателство за благоприятния климат в столицата Манама е една от последните снимки на Светлозара Димитрова, по-известна като Зара от първия сезон на риалити предаването Big Brother. На изображението брюнетката демонстрира перфектната си фигура, позирайки по бански от две части. Тя е застена в гръб с обърната към обектива глава, плавайки по един от водните канали на града със SUP борд.

„Беше забавен ден“, гласи посланието към поста ѝ, събрал повече от хиляда харесвания.

По-късно тя зарадва своите почитатели с още няколко кадъра, на които се разхожда из голямото пристанище, разположено на Персийския залив. На тях бившата съпруга на австралийския лекоатлет Ерик Уотсън, който я запали по спорта, носи дънки и оранжева риза с възел в предната част, чиито дълги ръкави са навити нагоре. Визията ѝ се допълва от плетена шапка с широка периферия, очила с кръгла форма и кафява кожена чанта, кореспондираща с колана на талията ѝ.

 

Източник: dir.bg