Начало ВЕСТИ Калина Андролова попита липсва ли ни ген. Мутафчийски и мрежата изригна

Калина Андролова попита липсва ли ни ген. Мутафчийски и мрежата изригна

342
Сподели

Къде е ген. Мутафчийски? Липсва на всички в тежката ситуация с коронавируса. Тази дискусия във фейсбук отприщи журналистката Калина Андролова.

Каквото искате си мислете, но Мутафчийски ми липсва, гласи графичния пост на Андролова в мрежата. По-спокойно беше като беше наоколо, допълва тя. Постът й веднага събра стотици харесвания и десетки коментари.

И на мен ми липсва, но и той се отврати от знаещите всичко българи. А колко беше трогателен със загрижеността си към всеки един…, написа Лалка Радкова.

Забранено му е очевидно, говори много истини, които вредят политически, допълва Красимир Гарофф. Не му,е забранено, а той, след като беше подложен на цялата гадост от малкия ни, но много прост народ, се отказа! Сега онази красавица Бенатова трябва да му се извини публично!, отговаря Мариана Малинова.

Ген. Мутафчийски прекрати публичните си изяви, след като си навлече куп гадни и гневни коментари заради предупреждението „Яко ще се мре”, изказано в интервю за Бенатова. Днес мнозина се сещат за думите му и отчитат колко е бил прав.

И на мен ми липсва! Много! Липсва ми не само спокойствието, което внасяше , но и интонацията, интелигентният говор, чувството за хумор… Липсва ми!, включва се и Или Димова.

Всички участници в дискусията под поста на Андролова говорят с респект и огромно уважение към генерала, определяйки го като доблестен и достоен човек.

В днешно време един истински мъж и човек, на момента бива изяден от малоумниците, които винаги са болшинство, обобщава Стоян Калоянов.

 

Източник: Блиц