Начало КЛЮКАРНИК Гореща актриса влиза в „Маскираният певец“, за да се… (СНИМКИ)

Гореща актриса влиза в „Маскираният певец“, за да се… (СНИМКИ)

97
Сподели

Изкусителната Яна Маринова скоро ще прикове погледите в „Маскираният певец“, където влиза с много специална задача. Красивата актриса се присъединява към детективския панел като гост-звезда на най-мистериозното шоу в родния тв ефир още тази седмица.

В събота точно в 20:00 ч. в ефира на Нова тв Яна, която освен актриса, е и каскадьор, ще премери интуиция и проницателност с Азис, Алекс Раева и Владо Пенев и ще опита да разкрие самоличността на останалите осем атрактивни образи.

Припомняме, че в последното издание на риалити формата Алекс Раева и Азис успяха да познаят кой се крие под костюма на Мозъка, но скоро ще имат бойното подкрепление на Яна Маринова, която по традиция вероятно ще прикове погледите и със секси излъчване.

На сцената на „Маскираният певец“ през уикенда в четири двубоя за първи път ще излязат всички неразкрити образи. Булката ще мери сили с Палячи, Златният ще покаже най-доброто от себе си срещу Хищницата, Плашилото ще опита да надвие Макарона, а Баба Яга ще се изправи срещу Бебето. Осемте герои са подготвили нови улики, невероятни изпълнения и много забавление в един зрелищен спектакъл.

 

Феновете на шоуто ще имат възможността да се срещнат отново с още една атрактивна маска от първия сезон на предаването. Под прожекторите ще изгрее Звездата, в чийто костюм миналата година се криеше любимецът на малки и големи Бате Енчо./show.blitz.bg