Начало КЛЮКАРНИК Ако си РАК, СКОРПИОН или РИБИ – днес идват неочаквани изживявания; ТЕЛЕЦ,...

Ако си РАК, СКОРПИОН или РИБИ – днес идват неочаквани изживявания; ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ – знаци насън

126
Сподели

Неделя ще бъде запомнен като ден на изненадите, които за нкяои от вас ще бъдат свързани с жени, а за други ще имат връзка с документ или с пари. Ако днес сте ангажирани с работа или имате бизнес задължения, денят ви носи късмет и добра реализация.

Днес ще имате комуникация с дете или с млад родственик, който живее извън вашия дом. Днес може да възобновите контактите си с ваша стара любовна или интимна връзка, но това няма да излезе извън границите на едно приятелство.

Мъжете над средна възраст нека използват благоприятните тенденции в неделя да хармонизират отношенията си хора, с които са преживели някои неприятни моменти през седмицата.

Този ден може да бъде специален поради някаква причина за жените над средна възраст. За младежите и младите хора неделя ще изиска внимание при рискови действия, прояви на самонадеяност или дейности, за които се изисква определен опит и знания.

Ето още в хороскопа за утре , 22 ноември:

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя избягвайте да се ангажирате с важни или отговорни задачи. Днес може да бъдете повече търсени от приятели, които ще искат да споделят с вас своите лични проблеми. Лесно ще възникват конфликтни ситуации, защото все някой ще ви се противопоставя с различно мнение. Не се поддавайте на подобни провокации, особено ако имате усещане, че са преднамерени, с някаква цел. Това е хубав ден, в който ще имате възможност да реализирате голяма част от задачите и целите си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, неделя ще бъде благоприятен ден за различни преживявания свързани с личния ви живот. Днес може да преживеете различни интересни и впечатляващи изненади свързани със семейството или с роднини. Това ще бъде важен ден по пътя ви към духовно и личностно развитие, затова не омаловажавайте значението на събитията и преживяванията, които съдбата ще ви даде през този ден. Научете се да разгадавате знаците, които ви се дават наяве или насън. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора отблизо и далеч.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя мнозина от вас ще се опитат да изгладят недоразумения или противоречия в семейни, любовни или роднински отношения. Възможно е да имате притеснение относно пътуване, което планирате да направите в близко бъдеще. Неделя вещае новина свързана със здравето на човек, когото познавате. Това ще бъде благоприятен ден за подредба на вещи и мебели в дома ви, за работа в стопанството или в градината (ако имате такива). Денят носи новини или разговори свързани с имущество, което семейството ви притежава.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, неделя е ден, който вещае неочаквани преживявания от най-различен характер, но предимно такива свързани с работа или бизнес. Не пренебрегвайте новите възможности, дори печалбата от тях да е незначителна за вас. Отношенията ви с хора, с които работите заедно по някакъв проект могат да имат развитие. Някои от вас ще планират днес посещение про болен човек в дома му или в болнична институция. Опитите на ваш бивш приятел или познат да възобнови контактите си с вас, може да ви озадачи или да провокира някакви негативни чувства у вас.

 

Източник: zajenata.bg