Начало КЛЮКАРНИК Деси Слава взе изненадващо решение, с което….

Деси Слава взе изненадващо решение, с което….

38
Сподели

Гласовитата фолкпевица Деси Слава предприе нова и сериозна крачка в професионален план, с която успя да изненада почитателите си.

Изпълнителката на „Сърцето ти е мое“ напусна издателите си то „Пайнер“ преди няколко месеца, а сега обяви нов трансфер, с който се надява да пожъне големи успехи на музикална сцена.

Блондинката е подписала музикален договор с „Хит микс мюзик“ и хитмейкъра Оцко Василковски, обявиха и от двете страни новината.

 

„Приятели, с радост искам да ви съобщя новината, че вече съм част от музикална компания Hit Mix Music – Official Щастлива съм, че съм заобиколена от изключителни професионалисти, които ме подкрепят и вярват в мен! Съвсем скоро ще ви зарадваме с много нови проекти. Изненадите тепърва предстоят“, написа Деси в социалните мрежи.

„Тя е Ангелският глас на България, тя е емблема в българският поп-фолк, тя е една от най-обичаните и популярни български изпълнителки.. тя е Деси Слава. С голямото удоволствие Ви съобщаваме, че нашият звезден отбор се увеличава с още една ярко грееща звезда. Деси Слава се присъедини към музикална компания “Хит Микс Мюзик”, казваме ѝ “Добре дошла” с голямо удоволствие, а на Вас можем да кажем само, че изненадите тепърва предстоят“, пишат пък от компанията на композитора Оцко, в чиито каталог са звезди като Лорена, Меди, Кристиана и т.н./show.blitz.bg