Начало КЛЮКАРНИК Дара направи на пух и прах Тита и Гери-Никол с това откровение

Дара направи на пух и прах Тита и Гери-Никол с това откровение

123
Сподели

Тийнсензацията Дара използва социалните мрежи, за да каже какво й е на душата в момента и с половин уста призна за всички провали, които й се наложи да изтърпи в последните години.

Изпълнителката на „К’во не чух“ за първи път си позволява да разсъждава философски над нещата и доста изненада почитателите с тази своя страна и обяснението на всеки провал по пътя си.

„През годините често съм експериментирала с различни стилове. Открих личния си стил – той се крие в разнообразието, в това да следвам себе си, да поемам рискове и да бъда тази, която съм.

Затова, бъдете шарени, бъдете изчистени, бъдете това, което ви кара да се чувствате добре, а ако днес не се получи – утре опитайте нещо ново. Обичайте се в собствената си кожаю’, категорична е талантливата звезда.

С това отговори за всички, които я питаха защо не залита по коменрсиалната музика и защо не прави парчета като на колежките си Тита и Гери-Никол. Изглжеда Дара не е готова да се продаде за малко слава и повече участия, а музиката е нещо съкровено, което блика от душата й и не иска да го променя с комерсиална цел.

 

Източник: show.blitz.bg