Начало КЛЮКАРНИК Преследвачът на Емануела избягал в Нигерия, ето какво й написа от там...

Преследвачът на Емануела избягал в Нигерия, ето какво й написа от там (СНИМКИ)

317
Сподели

Преследвачът на Емануела – Алекс Воук, когото поп фолк дивата съди вече повече от половин година в Районния съд в Разлог, е избягал в Нигерия вероятно, за да избегне присъдата си.

До момента съдебните заседания все са отлагани, тъй като подсъдимият не може да бъде открит, за да му бъде връчена призовка за явяване в съда. При едно от последните заседания дори той бе обявен за национално издирване.

Тогава неофициално магистратите коментираха, че вероятно маниакалният фен на фолк звездата е отпрашил някъде в чужбина. Потвърждение за това е и едно от последните му съобщения до изпълнителката, в което той й честити коледните празници и й изпраща актуални свои снимки. Емануела качи в социалните мрежи съобщението, снимките и телефонния номер на преследвача си, който се оказа от мобилен оператор в Нигерия.

„Издирва се! Който го види и има информация за него, моля да сигнализира в някое районно! Опасен е за себе си и за околните. Дано по-бързо го намерят!!! Психото продължава, дано скоро го приберат, да не навреди на някой!“, пише изпълнителката, която се надява органите на реда да успеят да го открият и доведат принудително в съда за следващото заседание на делото на 3 февруари 2021 г.

 

„Чук-чук! Отвори ми! Все още съм луд по теб! Ще ти дам всичко, което поискаш! Цял живот ще ти служа! Аз ще те галя! Ако не искаш по друг начин, може и срещу заплащане. Не знам кой на кого ще плаща, но си струва да се плаща за това! Ще се грижа и за детенце! Не ми се сърди за нищо, а виж истинската ми същност! Коледа е такъв голям празник, че не може да воюваме на него!

 

Прекрати войната и мисли положително! Ще изпълнявам всичко, точно, както го кажеш! Мога да ти бъда слуга или господар – както ти кажеш и искаш! Можем да направим дует – песен – знаеш, че съм музикант. Не съм ходил скоро на уроци и репетиции по пеене, но преди време ходих много сериозно! А с инструментите знаеш, че съм отлично!“, пише до Емануела Алекс, който на вайбъра си е сложил инициалите А.Б.Е., пише „Телеграф“.

 

Източник: show.blitz.bg