Начало КЛЮКАРНИК Володя Стоянов съди Виктор Калев заради брутална изцепка! (СНИМКИ)

Володя Стоянов съди Виктор Калев заради брутална изцепка! (СНИМКИ)

145
Сподели

Виктор Калев май сериозно ще го закъса след новогодишната програма на БНТ, в която участва дейно и активно. Актьорът, който умее да разсмива малки и големи с превъплъщенията си, този път май е пресолил манджата.

Причина за главоболието му се оказва новогодишния му скеч в стил „Шоуто на Слави“, в който Калев влезе за кой ли път в образа на Володя Стоянов.

Поп фолк певецът обаче, съвсем не останал очарован от бруталните подигравки по свой адрес и има намерение да съди популярния актьор, въпреки че той не е споменал името му.

„Няма да коментирам тази безвкусица. Има си съд за тези неща. Там ще си търся правата”, лаконичен бе Володя Стоянов. Но негови колеги не скриха, че той бил много огорчен от гаврата, при това навръх празника. Още повече, че неговите деца и внуци също гледали шоуто. В продължение на няколко минути навръх Нова година Виктор Калев разсмиваше зрителите, акцентирайки върху протяжно бавния говор на Володя Стоянов.

„Здравейте мои фенове, здравейте камери! Кой ми е по-хубавият профил?! Снимайте малко по-бавно, за да ми се разбира какво говоря. Сега, казах ли: „Здравейте, мои фенове?!“ Аз съм Войводата и дойдох да ви кажа: „Честито посрещане на 2012 година. Много бързо лети времето! Кога стана 2012 година?! Не зная защо казват, че съм малко бавен. Веднъж закъснях за едно празненство с 45 минути, след което изобщо не отидох. Ами то е така, колкото повече остарявам, толкова по-рано става късно.

И все ми казват: „Войводо, защо си държиш така ръцете – разперени. Викам: „Защо?“. Защо ли?! Защото сега ще ви кажа защо: „Защото преди години се хванах на едно хоро, обаче хорото свършило. Свършило хорото и хората си тръгнали, ама аз така и не съм разбрал. Иначе обичам да си играя хорото, особено Дунавското, защото ми е любимо. Още малко и ще ви го изпея, но ние не бързаме… Веднъж като запях Дунавското, дойде един човек и рече: „Войводо, стига с това Дунавско, вече половин час го въртим на дансинга, дай нещо македонско. Викам: „Тъй ли, че аз още не съм стигнал припева“.

Скечът, както се оказва, никак не се харесал на истинския Войвода на фолклорни песни от Пиринския край, който най-много се ядосал на факта, че милиони зрители стават неволни свидетели на тв шегата в празничната нощ и дори се учудил, че „е на екран“, тъй като имал патент на името си и категорична забрана то да бъде ползвано в продукции.

И е факт, че след официаланта забрана в последните близо 4 години никой не беше влизал в образа на Володя Стоянов. Досега. Очевидно изпълнителят няма да остави нещата така. Междувременно от БНТ пък заявиха, че са се разбрали с Виктор Калев да се извини за неудобната ситуация. Скечът вече бил записан и не е имало как да отпадне, но занапред нямало да имитира Володя Стоянов, пише „Уикенд“./show.blitz.bg