Начало КЛЮКАРНИК Всички въздишат по Енрике Иглесиас, но брат му е толкова красив, че...

Всички въздишат по Енрике Иглесиас, но брат му е толкова красив, че ще ви подкоси краката! Вижте Хулио Иглесиас-младши (Снимки)

110
Сподели

Енрике Иглесиас е истинска звезда в шоу-бизнеса, не по-малко известен от именития си баща, Хулио Иглесиас. Но малцина са тези, които знаят, че всъщност Енрике има цели 9 братя и сестри, кой от кой по-известни.

Вече писахме неведнъж за красивите му сестри-близначки, които направиха шеметна кариера на модния подиум. Сега обаче на фокус е по-големият брат на Енрике , който носи името на баща си – Хулио.

Хулио Иглесиас младши

Всъщност испанският певец Хулио Иглесиас-младши едновременно носи името на бащата си и e най-големият син в семейството. Той е също толкова зашеметявщо красив като по-малкия си брат и неслучайно кариерата му стартира именно като модел за редица реномирани марки.

Иглесиас

Хулио Хосе Иглесиас -младши е второто дете на известния испански певец Хулио Иглесиас и по-голям  брат на  Енрике. Освен това също се занимава с музика, при това доста успешно. Той обича семейството си, обича музиката, която създава, и е щастлив, че може да направи това, което иска.

Хулио младши

Като дете, Хулио заедно със  сестра си се премества от Мадрид в имението на баща си в Маями, където живее и до днес. С Енрике  винаги са били и остават добри приятели и никога помежду им няма конкуренция. Само една снимка от детството им запечатва „конфликт“: „кола – аз съм седнал в нея, а Енрике иска да е вземе. В действителност, ние никога не се карали помежду си“ – споделя звездата.

Хулио Иглесиас

Отношенията им до сега са отлични и обичат да ходят на спортни събития заедно.

Хулио външно изглежда като 18-годишен, въпреки, че в действителност е на 47! Той е рекламно лице на много престижни и световни марки.

Хулио Хосе

Обича спорта. Много добре играе  тенис и познава лично почти всички известни световни звезди. Между другото, Хулио запознава Анна Курникова и Енрике. Лудо влюбен е в океана и сърфа. И, разбира се, футбола – не пропуска голямо събитие. Ако не се занимава с музика, би станал спортист.

Хулио Иглесиас младши съпруга

Хулио Иглесиас  – младши е  романтична личност – „Аз съм много любвеобвилен човек“ – споделя за себе си звездата, „особенно, когато една жена е красива“. Вярва дори в любовта от пръв поглед, както и, че може да живее само с една жена. Хулио обещал да се ожени не по-рано от 50 години, но е щастливо женен от 2011 г.  за топмодела Карис Верхарт и иска да имат най-малко 15 деца, като голямо щастливо семейство – това е много важно за него. Една от сериозните му връзки в живота продължава  девет години и половина, на която е посветил  много красиви песни.

Хулио Хосе Иглесиас

По концерти му се случват всякакви луди неща –  фенките често захвърлят дрехите си на сцената. С усмивка споделя : „може би имам цяла колекция на Виктория Сикретс.“

Независимо от сериозната си кариета намира време да бъде популярен телевизионен водещ и актьор.

 

Източник: За жената