Начало ВЕСТИ Пилот изгони пътничка от самолет – не харесал дрехите ѝ (СНИМКИ)

Пилот изгони пътничка от самолет – не харесал дрехите ѝ (СНИМКИ)

118
Сподели

Пътничка не беше допусната да се качи в самолета за полета си заради облеклото ѝ. Било ѝ обяснено, че пилотът не обичал хората да показват „прекалено много кожа“, съобщава „Сън“.

23-годишната Катерин Бамптън от Австралия носела къс потник с връзки, когато се опитала да се качи на самолет от Аделаида.

Тя, обаче, била спряна и „публично засрамена“ от жена от екипажа. „Тя ми каза пред всички, че пилотът не ме пуска на борда на самолета заради дрехите, които нося. Бях толкова шокирана и объркана, защото дрехите ми не бяха разголени. Беше толкова обидно и унизително“, разказва тя.

Когато попитала какво ѝ е на дрехите, ѝ обяснили, че „пилотът не обича хора, които показват твърде много кожа“.

„Попитах не може ли да си показваш ръцете или гърба и тя не знаеше какво да ми отговори. Всички, които чакаха да се качат на борда, стояха и гледаха. И можеше да се види как гледат шокирани и с отворена уста“, обяснява австралийката.

В крайна сметка тя била допусната на самолета след като се съгласила да си облече яке върху потника.

Сега австралийката иска извинение от авиокомпанията. Според изискванията на Virgin Australia, пътниците трябва да носят подходящо облекло, което покрива долната им половина – като поли, къси панталони или панталони, и блуза или риза. Топовете без ръкави са разрешени.

 

 

Източник:  pochivka.blitz.bg