Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Телец, Козирог и Дева, понеделник изненади, Овен, Лъв и Стрелец-нервност...

Ако сте Телец, Козирог и Дева, понеделник изненади, Овен, Лъв и Стрелец-нервност и паника

75
Сподели

Сполука и реален късмет, именно това ще съпровожда представителите на зодиака днес. Избягвайте споровете и напрегнатите ситуации, които могат да навредат на доброто ви име сред обществото.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес всичко ще се развива противоположно на вашите очаквания.

Възможно е да имате усещане, че нищо не зависи от вас и сами да си създадете комфорт освободен от нервност и паника. Ако трябва коригирайте плановете си, дори това да предизвика спор с хора около вас. Умението ви да действате практично сега ще ви бъде от голяма полза. Ако имате някакво здравословно неразположение не го омаловажавайте!

Ако сте родени под знака на Телец, Козирог или Дева, понеделник идва с някои изненади и неочаквани ситуации. Ще имате важен ангажимент или повече работа, неща които трябва да се приемат отговорно и сериозно. Още в началото на седмицата ще трябва добре да подготвите графика си за следващите работни дни, тъй като ще имате много задачи, които ще трябва да изпълните без отлагане. Днес ще имате добра защита от Съдбата срещу всякакви неблагополучия, затова не си позволявайте хитроси, измами и манипулативни действия.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес вашите чувства, емоции и действия ще се влияят в голяма степен от хората, с които живеете под един покрив. Този ден е важен не само като първи ден от седмицата, но и поради решителни действия, промени или важни задачи, с които ще се ангажирате днес. Неприятностите, където възникнат такива ще са вследствие на по-голямото напрежение около вас. За съжаление в понеделник може да възникне някакъв инцидент, който да създаде неочаквана ситуация в живота ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник може да възникне по-голямо напрежение в делата ви, ако не сте успели да приключите през изминалата седмица с ангажименти, които са важни за семейството ви. Възможно е да изчаквате действията на ваши роднини, от които зависи развоя на семейните ви дела. Днес ще следите с внимание действия или събития свързани с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Младите жени ще запомнят този ден с едно приятно преживяване или важна новина.

 

Източник: За жената