Начало КЛЮКАРНИК Камелия с признание за личния си живот!

Камелия с признание за личния си живот!

23
Сподели

Преди броени дни поп фолк дивата Камелия отпразнува своя 50-ти рожден ден, но сексапила й е все така безкраен и несравним.

Изкусителното Огън момиче на поп фолка, както продължават да наричат блондинката, не изневери на очакванията на феновете си и направи своите бомбастични равносметки.

„По пътя си аз съм виждала много актуални имена, които се появяват за определен период от време. Някои се появяват за няколко години, други се появяват за няколко месеца, трети дори само с една песен и после изчезват. Така че аз винаги съм ги разделяла тези неща.

Едно е да си актуален, друго е да си звезда. За да станеш звезда, се изисква време. За да станеш звезда, е нужно постоянство. Не само да изгрееш и да станеш разпознаваем, но и трайно да се настаниш в сърцата на хората. Да си постоянен в това да ги радваш с песни, с хитове, с поведение, с отношение“, споделя певицата в интервю пред „Монитор“. И не спести и любопитни признания за личния си свят:

„Любовта е сутрин да се събудиш, да се погледнеш в огледалото, да си доволен от себе си, да видиш любимия си човек до теб, да си свършиш работата през деня, да си легнеш удовлетворен от себе си. Любовта е навсякъде. Тя не е само между мъж и жена. Самият живот е любов“.

Камелия е щастлива в личния си живот и вече 22 години е заедно с любимия си Цветин, с когото не само живеят, но и работят заедно. На практика са неразделни и дори социалната изолация заради К-19 не успява да ги напрегне.

„Това е ново преживяване. От 20-годишна работя като певица и това е ежедневието ми. Изведнъж това рязко да изчезне си е шок. Защото навиците ми да пътувам и да се срещам с нови хора изведнъж изчезнаха. И то не по мое желание, защото съм уморена и имам нужда от почивка. Просто някой те спира, някой затваря вратата и ти казва: „Трябва да почиваш“.

Разбирам, че има вирус, мои познати го прекараха. Разбирам и цялата ситуация да се пазим и да бъдем отговорни. Хубаво е човек да бъде отговорен както за себе си, така и за другите. Но определено това ме промени, защото три-четири месеца да не работим, на мен ми беше чуждо. Както и нощите ми да са толкова свободни и да ставам сутрин рано. Обикновено си лягам сутрин рано.

Аз лично за себе си смятам, че това е и като припомняме, че имаме нужда да живеем с по-нормално темпо, а и ми даде възможност да творя. От една страна, това да мога да се срещам с феновете, много ми липсваше. От друга страна, карантината ми даде възможност да се наспя, да се събудя след това, да мога да творя и да се заредя отново с енергия за нови срещи“, добавя още Камелия.

 

Източник: show.blitz.bg