Начало КЛЮКАРНИК Алекс Сърчаджиева разплака с изповед, а Радо Тушев призна нещо брутално за...

Алекс Сърчаджиева разплака с изповед, а Радо Тушев призна нещо брутално за нея.. (СНИМКИ)

44
Сподели

Този уикенд Алекс Сърчаджиева направи разтърсваща изповед за живота и загубите си, но и за голямата си любов в лицето на Иван Ласкин.

Актрисата не спести нито щрих от това, което се крие в душата й, а минути след края на тв интервюто мрежата прегря от коментари.

Безспорно един от най-любопитните дава продуцентът Радо Тушев, който може би за първи път си позволява да е толкова брутално откровен. Известно е, че двамата са добри дългогодишни приятели.

„Не съм я виждал физически от лятото. Не съм я прегръщал оттогава. Тя наистина познава всички страни на живота. Той обикновено се отнася с нея безобразно. Последното изпитание пред Александра беше да бъде изхвърлена като парцал, без обяснение, без адекватен разговор, от работата, която много обичаше и на която беше дала толкова много. Както във всичко, без капризи, без пазарлъци, без остатък.

Беше обругана и обиждана, наричана с епитети, които ме е срам, че съм слушал. Изминалата година свали маските на изключително подли и неблагодарни хора, които се подиграха с енергията, труда, лоялността, обичта на това момиче и не само. Обичам те, грозна и дебела моя. Ти си най-добрата!“, пише Тушев в профила си в социалната мрежа, където очаквано бе подкрепен в мнението си.

 

Източник: show.blitz.bg