Начало КЛЮКАРНИК Глория проговори за състоянието си!

Глория проговори за състоянието си!

144
Сподели

Заразената с коронавирус поп фолк звезда Глория вече е вкъщи, пише „Стандарт“. Певицата сама потвърди новината в социалните мрежи.

За скандалното си участие на Коледа в ресторанта на хотел край Велинград, от което тръгна заразата, Глория коментира, че си е научила уроците.

„Поклон пред най смелите хора, които съм срещала в живота си, лекарите на първа линия ! Усмихнати, даряващи надежда, умения, готови да помогнат и успокоят! Благодаря на белите ангели от ВМА!

Много колеги загрижени, пишеха почти всеки ден – страхотни сте! На почитателите си благодаря за подкрепата! С някои хора си простихме и преоткрихме! И когато излезеш от бурята вече нищо не е същото! Излизаш смирен, различен, повече от всякога човек, бяхме се самозабравили с тази глупава суета!

Взех си уроците, плаках, видях се толкова уязвима и малка! Склоняваш глава, благодариш на Бог за шанса, който ти дава за промяна и продължаваш напред, защото животът е прекрасен, семейството ми ме очаква и има нужда от мен, както и аз от тях! Не подценявайте вируса, бъдете бдителни!

Пожелавам здраве на вас и вашите близки! Думичката “Благодаря“ днес ме кара да се чувствам щастлива, повече от всякога! Благодаря и до скоро!“, написа певицата.

Примата на попфолка обяви, че е с положителен тест за коронавирус навръх Нова година. Заради усложнения, потърсила лекарска помощ. И призова последователите си да бъдат внимателни и да взимат навременни мерки.

 

Източник: Блиц