Начало КЛЮКАРНИК Помните ли холивудския красавец Брендън Фрейзър? Днес на 52 тотално се е...

Помните ли холивудския красавец Брендън Фрейзър? Днес на 52 тотално се е занемарил и не прилича на себе си (Снимки)

226
Сподели

Той бе една от най-ярките кино-звезди на 90-те години на миналия век – красавецът Брендън Фрейзър , чието име помним от филми като „Мумията“, „Кроманьонецът“, „Джордж от джунглата“ и много други приключенски ленти.

рендън Фрейзър

От 20-тина години обаче Брендън вече почти не се снима в киното, а когато го срещне човек на улицата, почти няма шанс да познае някогашната звезда.

Брендън Фрейзър някога

Сега обаче му предстои голямо завръщане – той ще участва в драмата „Китът“. Ще го видим в роля, която досега не сме имали възможност да видим, а някои вече предсказват номинация за Оскар.

Брендън Фрейзър Джордж

Някога холивудският актьор Брендън беше звездата на най-големите приключенски филми, но 20 години по-късно бившият секс-символ е далеч от ласкавата титла.

Брендън днес

След като стана любимец на жените по света, днес 52-годишният Брендън внезапно реши да се оттегли от обществеността и да живее далеч от светлините на прожекторите.

 

Брендън Фрейзър плавници

Преди време той разкри, че основна причина за това е сексуално нападение от страна на бившия президент на Холивудската чуждестранна прес асоциация Филип Бърк, което му нанесло дълготрайна травма. В резултат на нея той решил да се оттегли от бляскавия живот на холивудска звезда, а от тези снимки ще се убедите до каква степен се е занемарил.

Брендън Фрейзър

Брендън Фрейзър

 

 

Източник: Блиц