Начало ВЕСТИ Ерген отиде на сватба като гост и си тръгна като съпруг, а...

Ерген отиде на сватба като гост и си тръгна като съпруг, а младоженецът…

232
Сподели

Понякога по сватбите се случват невероятни неща. Като например в най-важния ден да стане ясно, че булката всъщност е роднина на младоженеца, или пък внезапно да се появи непознат, който е решил да прекъсне церемонията.

Ситуацията, която се разиграла в индийския щат Карнатака, определено може да вдъхнови сценарист от Боливуд, пише Mid-Day.

Гостите на една сватба изобщо не подозирали какви изненади ги очакват на тържеството. Като начало младоженецът изчезнал, а после – мястото му било заето от друг мъж.

Братята Ашок и Навин трябвало да се оженят за своите любими на двойна сватба. Малко преди церемонията обаче Навин внезапно изчезнал, оставяйки годеницата си Синдху в пълно неведение.

По-късно се оказало, че младоженецът има и друга връзка и момичето заплашило да се самоубие по време на церемонията. Тя заявила, че ще се отрови пред всички гости. За да предотврати трагедията, Навин решил просто да изчезне.

Сърцето на Синдху било разбито, а плановете й – провалени. Близките й обаче не се отказвали. Те били категорични, че сватба трябва да има. Нямало никакво значение кой ще е младоженецът. Важното било да има такъв и по възможност да се появи веднага.

Така родителите на момичето решили да разгледат по-внимателно гостите в залата. Може би някой от присъстващите бил подходящ за дъщеря им. Доста абсурдно, но ефективно, защото такъв човек все пак се намерил!

Един от младежите, поканен на тържеството, се съгласил се да ожени за Синдху. Между другото, младото момиче също нямало нищо против и без да губят време, двамата се венчали.

 

Източник: jenata.blitz.bg