Начало КЛЮКАРНИК За пръв път Красен Кралев показа порасналата си дъщеря и разкри за...

За пръв път Красен Кралев показа порасналата си дъщеря и разкри за престижната ѝ награда-Снимка

178
Сподели

Спортният министър Красен Кралев най-после показа пред последователите си в социалните мрежи своята пораснала дъщеря. Тийнейджърката Криста вече е млада дама и впечатлява с красота и стил.

Девойката е гимназистка и е най-голямата слабост и гордост на своя баща, пише Ретро.

Тя е всестранно развита и със сигурност я очаква светло бъдеще. Още като съвсем малка талантът  в рисуването бе забелязан дори на световен конкурс. Тогава самият Мик Джагър я награди, след като Криста стана победител в конкурс за рисунка върху тениска на остров Мъстик.

После наследничката на Кралев бе привлечена и от спорта. Няколко години тя бе състезателка по спортна гимнастика. Уверено трупаше медали, а баща ѝ бе изключително горд с нейните постижения.

На 2 януари министърът на спорта отпразнува своя 54-ти рожден ден, отново в домашна обстановка, без шумни събирания. Макар да изкара Ковид-19 нелеко и вече да има антитела, той предпочете да не рискува здравето на близките си хора и приятелите си и отложи празненството за следващата година. Голяма изненада получил не само от своята дъщеря, но и от най-знаковите ни спортисти и шампиони във всякакви спортни дисциплини, които заснеха за него специално поздравително видео по случай личния му празник.

„Скъпи приятели, благодаря на всички за сърдечните пожелания, с които ме обсипахте днес. Вие направихте деня ми усмихнат. Благодаря за любовта и уважението. Благодаря от сърце и за това прекрасно видео, направено от любими български атлети. Обичам ви!“, написа в отговор Кралев.

 

Източник: За жената