Начало КЛЮКАРНИК Ивет Лалова събра всички погледи по бански отново на Канарските острови (снимки)

Ивет Лалова събра всички погледи по бански отново на Канарските острови (снимки)

239
Сподели

Ивет Лалова пак събра всички погледи на плажа с божественото си тяло.

Почти година – толкова време измина, откакто на човечеството му се наложи да се затвори по къщите си, спазвайки ограничителните мерки и препоръчителната социална изолация, за да избегне заразата с новия коронавирус.

В този период старото ежедневие – такова, каквото хората го познават, отстъпи място на своя съвсем различна версия, към която всички трябваше да се пригодят.

Животът сякаш изведнъж добри съвсем малки размери, тъй като по-голямата част от него започна на преминава в пределите на дома, превърнал се и в офис, и във фитнес зала…

Но макар мнозина да могат да си позволят лукса да работят от жилището си, има и такива, които просто няма как да го сторят, като красивото лице на българската атлетика Ивет Лалова, спечелила квота за Олимпийските игри в Токио. Нейната подготовка за важното състезание просто няма как да премине в закритите и тесни пространства на един апартамент, например… Пък било то и най-големият.

Поради тази причина на спортистката ѝ се наложи да изнесе тренировките си навън – под открито небе, при това на място с благоприятни климатични условия, където може да облече комфортния си къс спортен екип. Ето защо в последните няколко седмици тя се намира извън България, калявайки тялото си сред красивите гледки на екзотичните острови на Атлантическия океан.

Нейната първа спирка бе Тенерифе, из чиито територии брюнетката и съпругът ѝ Симоне Колио успяха дори да се изгубят.

 

Източник: За жената