Начало КЛЮКАРНИК Дарина Павлова хвърли око на турски красавец! (СНИМКА)

Дарина Павлова хвърли око на турски красавец! (СНИМКА)

187
Сподели

Дарина Павлова определено не си губи времето, поне що се отнася до това да е наблюдателна за красиви млади мъже около себе си. Мадам Мулти, както наричат вдовицата на Илия Павлов, се захласна здраво по актуален турски красавец.

Става дума за Джан Яман, който така е успял да я впечатли, че тя го е уредила за ролята на Сандокан в предстоящия италиански едноименен екшън сериал.

Творческата заварка станала на фестивала на Иския – съседния на Капри остров, където вечната Амбър свързала продуцентите на „Медичите“, които ще снимат и новата версия, с Яман и майка му, която е негов агент.

Сериалът „Свободен дух“ превърна Джан Яман в суперзвезда не само в Турция, но и в половината свят. Затова продуцентите въобще не били изненадани от идеята на Дарина Павлова момчето на съседите да влезе в продукцията – още повече че Джан владее италиански, защото е завършил съответния колеж в Истанбул. Така легендарната поредица от 1976-та ще възкръсне в актуален сценарий за 8 епизода. Индиецът Кебир Беди, който някога беше Сандокан, все така се смята за един от най-големите секссимволи в киното, пише „Стандарт“.

Доскоро Джан беше гадже с колежката си от „Свободен дух“ Демет Йоздемир, но двамата се разделиха. Сега медии в Италия твърдят, че новата му муза е спортната журналистка Дилета Леота, която в миналото имаше връзки с някои от най-известните футболисти на Апенините.

 

Източник: show.blitz.bg