Начало КЛЮКАРНИК Разкриха най-тъжната тайна на д-р Куин Лечителката, която съсипа живота й

Разкриха най-тъжната тайна на д-р Куин Лечителката, която съсипа живота й

61
Сподели

Британската актриса Джейн Сиймор от десетилетия е смятана за една от най-красивите жени в света на шоубизнеса и нищо не е по-различно днес, когато е на 69 години.

Джейн има богат актьорски опит зад гърба си, а кариерата й със сигурност е белязана от ролята на лекар в сериала „Д-р Куин, Лечителката“.

В допълнение към актьорските постижения и титлата за красота, животът на актрисата е белязан от няколко провалени брака, за които тя говори в скорошно интервю за списание People и разкри, че и четиримата й съпрузи са я оставяли заради други жени.

„Никога не съм била инициатор за прекратяване на браковете ни, те просто си намериха други хора“, казва Джейн.

В първия си брак от 1971 до 1973 г. тя е с Майкъл Атънбъро, след което през 1977 г. се жени за Джефри Панер, с когото прекарва само една година. Следващият й съпруг е Дейвид Флин от 1981 до 1992 г., а четвъртият и последен Джеймс Кийч, за когото е омъжена от 1993 до 2015 г.

Джейн има връзка с Дейвид Грийн днес, но каза пред Daily Mail през 2018 г., че не планират сватба, защото нещата помежду им са идеални точно такива, каквито са, от 2014 г., когато започнаха връзката си.

Тя описва разводите си като болезнени и депресиращи, но вярва, че е станала по-добър човек благодарение на тези преживявания.

Признава, че най-големият й урок е, че се е научила кога някои неща трябва да бъдат пуснати и въпреки това се е погрижила да поддържа нормална комуникация с бившите си, особено в името на децата.

 

Източник: Блиц