Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в понеделник благоприятни тенденции, Рак, Скорпион...

Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в понеделник благоприятни тенденции, Рак, Скорпион и Риби, в понеделник важен разговор

61
Сподели

Значителна сполука ще съпътства представителите на зодиака днес.  Реализацията на целите ви обнадеждава и ви гарантира отличен старт на деловия процес. Бъдете внимателни на кого се доверявате за да избегнете предателства.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, използвайте благоприятните тенденции в понеделник да разчистите свои неприятности или недоразумения, да хармонизирате отношенията си с хора, с които имате конфликти или противоречия.

През този ден може да планирате смело своето бъдеще, но единствено на база упорит труд, амбиция и да не прекъсвате връзката си с реалността. Изненадите могат да дойдат единствено, ако допуснете някакви илюзии или нечестност в действията си. Днес могат да ви натоварят емоционално събития свързани с някакви аварии или инциденти.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще се опитвате да следвате предварителните си планове за деня. Очакванията ви ще претърпят промени, като отлагане на някой ангажимент за утре или за някой от следващите дни. Финансовите ви дела днес трябва да са подложени на по сериозен контрол от ваша страна и да се избягват рискове. Понеделник не вещае получаване на пари, но винаги са възможни изненади. Здравето на дете или на млад човек от близкото ви обкръжение може да бъде грижа за някои от вас.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще преживеете приятни моменти в личния си живот или такива, които ще имат връзка с вашите приятелски отношения. Това ще бъде благоприятен ден за нови познанства, за романтични срещи и други интересни лични преживявания. Приятелските ви отношения с хора отблизо и далеч ще ви донесат някаква полза, удовлетворение или ще спомогнат за развитието на вашите ежедневни планове. Събития свързани с живота на момче или млад мъж роден под знака на Козирог, Телец или Дева могат да ангажират вниманието и ресурсите ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще имате важен разговор свързан с неприятности, които са възникнали вече, и които правят труден личния ви живот. Този ден няма да бъде благоприятен за вземане на важни решения или обещания. В понеделник мнозина ще бъдат неприятно изненадани от новина свързана с човек, който ще пътува днес, или който живее в друго населено място. Младите жени ще имат благоприятен ден за различни срещи и събирания.

 

Източник: За жената