Начало КЛЮКАРНИК Астрологът Павел Глоба: ето в ръцете на кои зодиакални знаци ще отиват...

Астрологът Павел Глоба: ето в ръцете на кои зодиакални знаци ще отиват парите през 2021 г.! Съдбата ще ги позлати!

118
Сподели

2021 г. ще внесе повече стабилност и необходимата динамика в живота на много зодии, разкрива топ астрологът Павел Глоба

2020 г. беше много трудна, бавно движеща се година и донесе силни промени в живота на почти всеки човек.

Тази година ни накара да се въртим и да покажем цялата си изобретателност в нашите дела и финанси. Новата 2021 година ще бъде по-малко драматична, но изисква повече старание и отдаденост от нас.

Първата половина на годината ще се проведе под напрегнатия аспект на Уран и Сатурн, което очертава формула за успех.

Успехът през 2021 г. и през следващите години ще дойде за тези, които се занимават с изучаване или използване на най-новите технологии, програми, информационна среда, социални мрежи.

Търсенето на специалисти, свързани с тези области, ще нараства всяка година. И вторият елемент на успеха е отхвърлянето на старото и утвърденото.

Ако има избор между нещо старо и ново, тези, които разчитат на иновациите, ще спечелят.

Що се отнася до паричната сфера. Трябва да се отбележи, че първата половина на годината ще премине под транзита на Лилит в знака Телец.

Този период може да стане по-активен измамници, както и спекулации на валутния пазар може да процъфтяват. За да избегнете финансови загуби, не инвестирайте в съмнителни транзакции.

По-правилно и по-изгодно ще бъде да спестите пари през този период. И така, кой ще има късмет и късмет във финансовия сектор през 2021 г.?

Планетата Юпитер ще бъде основният благодетел в небето, което през 2021 г. ще осигури късмет и успех, включително във финансовата сфера. Нейният транзит по знаците Водолей и Риби ще донесе паричен поток и финансов растеж на зодиакалните знаци Водолей, Козирог и Риби.

Но слънчевото затъмнение на 10 юни 2021 г. ще отвори нови уникални възможности и източници на доходи за Телец и Близнаци. Същите възможности ще се открият и за Скорпионите и Стрелеца благодарение на слънчевото затъмнение на 4 декември 2021 година.

 

Източник: За жената