Начало КЛЮКАРНИК Официално: Пълен СПИСЪК с участниците в „Като две капки вода“

Официално: Пълен СПИСЪК с участниците в „Като две капки вода“

85
Сподели

Вече е ясно кои ще са участниците в деветия сезон на „Като две капки вода“.  На сцената ще се качат някои от най-популярните имена от шоуто у нас.

Тази година българите ще гледат всеки понеделник в продължение на месеци превъплъщенията на Поли Генова, Азис, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи, Милица Гладнишка и Къци Вапцаров.

Поли Генова проговори за участието си в новия сезон на „Като две капки вода“ в ефира на Нова телевизия:

„В който и формат да участваш, основната идея е да се придържаш към себе си, а тук е обратното – трябва да излезеш от кожата си, маниерите и звученето си. Даже напротив – да добиеш други“, призна тя.

Певицата призна, че няма търпение за старта на предаването.

Поли разкри, че обича предизвикателствата и сложните образи. Според нея обаче има образи, които просто е невъзможно да се имитират и въобще не трябва да се падат в шоуто.

„Понякога трябва сериозна актьорска игра. Определено този сезон ще предложи много на зрителите“, смята тя.

Водещи на шоуто ще бъдат Герасим Георгиев – Геро и Васил Василев – Зуека. Отново Димитър Рачков няма да е част от продукцията на Халваджиян, след като на есен не бе начело и на „Маскираният певец“.

Рачков е гласен за водещ на ново шоу. Негов сценарист ще бъде журналистът Антон Стефанов, а предаването съвсем скоро ще се завърти в родния ефир и именно то е сочено като основна причина за липсата на Рачков от последните формати на арменеца.

 

Източник: Блиц