Начало КЛЮКАРНИК Алекс Сърчаджиева шашардиса водещите Николаев и Инджова в ефир (ВИДЕО)

Алекс Сърчаджиева шашардиса водещите Николаев и Инджова в ефир (ВИДЕО)

219
Сподели

Алекс Сърчаджиева накара водещите на сутрешния блок на Нова телевизия буквално със отворени уста, след като демонстрира един свой уникален талант, а именно – да може да изговори без грешка всичко, което прочете дори и само един път.

Актрисата, която ще се включи в новия сезон на лекарския сериал „Откраднат живот“ сподели, че специално в този случай ѝ е малко по-сложно, защото трябва да произнася медицински диагнози.

Тя даде пример, че все пак се справя, като без запъване каза „Диафрагмална херния на Моргани-Ларей, наличие на чревни бримки оментум в десния стерно-костален тригонум“.

Виктор Николаев остана толкова изумен от лекотата, с която Алекс произнесе тези трудни думи, че я накара да повтори фразата. Сърчаджиева го направи без проблем, като допълни, че покрай участието в сериала е научила и много от значенията на тези термини.

Актрисата, позната и като успешна телевизионна водеща каза също, че подготвя театрално представление, което е базирано на собствения си живот, в което тя на практика играе себе си.

Сърчаджиева разказа, че идеята дошла след нейна мотивационна лекция, която изнесла без желание, но за да помогне на приятел. Тя обаче забелязала, че като говори за реалния си живот, аудиторията се смее повече, отколкото на комедиите, в които играе, а също така и плаче повече, отколкото на драматичните ѝ превъплъщения.

 

Източник: Блиц