Начало ЗДРАВЕ Стопявате паласките и корема неусетно като следвате няколко лесни стъпки

Стопявате паласките и корема неусетно като следвате няколко лесни стъпки

93
Сподели

Всеки от нас може да отслабне за 1 месец без много усилия и без да навреди на тялото.

1

Поддържане на баланс: протеини, мазнини и сложни въглехидрати.

Не забравяйте, че само правилното хранене, подбор на всички полезни компоненти, ще помогне да не се отклонявате от пътя на отслабването. Когато в човешкото тяло липсват полезни калории, то започва да се изчерпва, първата камбана – мания „Искам да ям“, което неминуемо води до провал на храната.

2

Не забравяйте, че отслабването и намирането на добра форма са различни неща, затова всички познаваме момичета с тегло 50 кг с целулит и отпусната кожа. Минималните спортни дейности ще ускорят метаболизма и ще ускорят процеса на отслабване. Вашият максимум: 3 тренировки във фитнеса за 1 седмица, минимум – 10 хиляди стъпки, предприети на ден.

3

Премахнете очевидните шлаки от кошницата си с храни: колбаси, кренвирши, бърза храна, газирана вода, чипс, сок в торбички и др.

4

Сладките, особено всички храни, съдържащи захар, изключват от вашата диета. Ако е трудно – минимизирайте! Захарозата засяга човешкия мозък като наркотик, води до пристрастяване и води до затлъстяване и преждевременно стареене на кожата. Ще бъде трудно (захарта е наркотик!). Но за добър живот без захар бързо свиквате, сложните въглехидрати ще ви помогнат да издържите – всяка каша не се приготвя бързо.

5

Поддържайте воден баланс. Не измисляйте сложни формули за това колко вода да пиете. Не си наливайте насила в литри. Всичко, което се дължи на сила, е лошо. Дори 1,5 литра чиста вода, без чай, кафе, супа – е победа. Ако е трудно да се пият тези 1,5 литра – пийте малко, но пийте. Не забравяйте, че водният баланс е навик, с течение на времето ще искате да пиете.

6

Картофи, бял ориз и хляб – това са храните, които оказват лошо влияние върху фигурата само ако човек ги яде всеки ден. Малка тайна: по-добре е да готвите или печете картофи (веднъж седмично), по-добре е да купувате неполиран ориз, да избирате тъмен хляб без мая и захар в състава, по-добре е временно да преминете към хляб (погледнете и състава!).

7

Ако наистина искате вкусна храна, 1 супена лъжица мед сутрин или 1 кубче тъмен шоколад (80%) – можете.

И стандартни съвети: не забравяйте да закусите, плодове сутрин, вечеря – поне 3 часа преди лягане.

Ще успеете, ние вярваме в вас!

 

Източник: За жената